Selecteer een pagina

Voor wie : jij als kenniswerker

Voor Wie

Bedankt,

Om tijd te nemen om onze site te lezen. We zijn blij dat je bij de Extra Tijds club wil horen.

Indien je je afvraagt of onze site iets is voor jou, kan ik met grote stelligheid zeggen Ja.Goed gedaan van je.

Wanneer je op deze pagina terecht komt ben je een kenniswerker* en/of verantwoordelijk voor Human Resources in je bedrijf. Je wil graag terug controle op  je todo-lijst. Je wil de meester zijn van je todo lijst in plaats van de slaaf. En je wil graag ExtraTijd in je leven en/of een boeiende spreker op je event.

Wanneer je werk voor 95% bestaat uit fysiek werk kunnen we je op onze site niet helpen. Ik ben er wel van overtuigd dat je implementatietips vindt om ExtraTijd te vinden in je persoonlijk leven.

Speciaal voor kenniswerkers*

Bereik/doe meer in minder tijd, zodat er ruimte is voor persoonlijke groei.

  • Heb je moeite om je lange en korte termijn doelen te halen?
  • Voel je ook de stress dagelijks in je hoofd en je lijf?
  • Ben je ook beu dat het dringende voorrang krijgt op het belangrijke.
  • Vind je ook dat je te veel en te hard werkt, waardoor je weinig tijd en energie hebt voor familie, vrienden en fun? En begint dat aan jou te vreten?
  • De vermoeidheid begint zwaar voor je te wegen

Gelukkig kan het ook anders.

Stel je eens voor dat je niet elke avond of weekend dient te werken om net bij te zijn met het meest dringende. Met de juiste vaardigheden, mindset, kennis en tools is het voor iedere kenniswerker, manager en ondernemer mogelijk om makkelijk ook je doelen op lange termijn te halen, relaxt te zijn dat alles onder controle is, en financieel en persoonlijk te groeien.
En daarnaast nog een heleboel plezier en fun te beleven.

Mijn team en ikzelf helpen je met de nieuwste time management ideeën, tools, training, coaching en langlopende programma’s. Tienduizend kenniswerkers in België, Nederland, Roemenië en de USA hebben hier inmiddels van geprofiteerd.

Wekelijkse implementatie en inspiratie nodig?

Schrijf je in op onze extratijdstips. Als kenniswerker is tijd immers een van je beperkte middelen.

Voeg je bij de 5900+ Extratijdslezer die geen enkele tip missen.

Schrijf je in voor onze wekelijkse tips om meer tijd over te houden voor jezelf

Onze programma’s zijn mogelijk (momenteel) in het Nederlands, Frans, Engels en het Duits. Andere talen staan op ons verlanglijstje maar er zijn eerst andere prioirteiten.

We leren je :

  • hoe je een systeem opzet om je korte en lange termijn doelstellingen of acties onder controle te krijgen zodat je met de juiste prioriteiten bezig bent
  • hoe je met minder moeite meer resultaat haalt zodat je extra tijd hebt, ook voor je sociale leven. De leverage – mindset en strategie
  • een eenvoudige manier om je gewoonten en vaardigheden te transformeren zodat ze voor jou gaan werken (3 x 3 = 10)
  • hoe je makkelijker je ideeën en je producten verkoopt zodat je sneller resultaten haalt
  • Je systeem systematisch te verbeteren, zodat het blijvend makkelijker wordt.

Een greep uit onze klanten

* Ik vind kenniswerkers een moeilijk woord. Indien je een beter woord hebt, voel ik me aanbevolen. Stuur me gerust een email. Een niet-limitatieve lijst:  een kenniswerker is een manager, ondernemer, expert, stafmedewerker, projectingenieur, programmeur, coach,

en je hebt allerlei verschillende soorten werk op je bord liggen. En die combinatie maakt het ons moeilijk. We zitten allemaal in dezelfde boot.

Pin It on Pinterest

Share This