Selecteer een pagina

Time-management: tips

Time-management-tips: iedereen kan ze gebruiken.

Kom je tijd tekort? Verlies je soms je prioriteiten uit het oog? Maakt dat je rusteloos? Natuurlijk! Tijd is beperkt – een dag telt maar 24 uur. En die wil je zo efficiënt mogelijk invullen. Schakel daarvoor ExtraTijd in, met een cursus time-management, een coaching en … een gratis nieuwsbrief.

Elke week gratis time-management-tips

Ontvang elke week een mail met time-management-tips. Zoals eenvoudige trucs om meer tijd te winnen – van Belgische en internationale experts, interviews met time-management-specialisten en nuttige weetjes.

Enkele voorbeelden:

  • Waarom sommige mensen wel altijd tijd hebben: ze delegeren!
  • Maximaliseer je aandacht door deze 9 eenvoudige tips.
  • De kunst van het uitstellen. En hoe je er slechter in wordt.

Benieuwd naar het volgende onderwerp van onze time-management-tips? Schrijf je snel in!

(Naam) (E-mail) (button Inschrijven)

9 time-management-tips van mijn opa

9lessenvanmijnopa
Time-management-tips zijn niet nieuw: zelfs mijn opa wist er wat van! Schrijf je je in voor de nieuwsbrief? Dan krijg je gratis het e-book 9 onbetaalbare lessen van mijn opa.

Andere lezers over de time-management-tips van ExtraTijd

“Ik lees wekelijks je ExtraTijd-nieuwsbrief. Ik maak er bewust ‘tijd’ voor. In de time-management-tips van vorige week vond ik het beeld van de schaduw tijdens het lopen ‘knap’ gevonden en zinvol als link naar feedback.” – Herwig De Coninck, adjunct-directeur CVO Sint-Godelieve

“Graag wil ik je dit mailtje bezorgen om je te laten weten:

  • dat ik elke maandagmiddag plan om jouw mail met time-management-tips te lezen (staat op mijn lijst met stip aangeduid)
  • dat ik de ene week de effectieve inhoud van de mail ook voor mezelf erg bruikbaar vind; de andere week iets minder (maar dan lees ik de mail “smart”)
  • dat jouw input voor mij – een kenniswerker die dagelijks vaak door allerlei interne en externe zaken van zijn focus wordt gehouden (of ze proberen toch, maar het lukt hen minder en minder) – vooral dient als wekelijkse reminder dat ik elke week actief moet en wil blijven werken aan ‘minder werk, meer succes’

Tx.” – Kristof De Clercq, accountmanager Acerta

“Steeds weer lees ik jouw nieuwsbrief, een van de vele die ik ontvang, maar een van de weinige die ik écht lees!” – Olivier Swyngedouw

Word jij de nieuwste lezer?

 

Pin It on Pinterest

Share This