Selecteer een pagina
maart 3, 2016

Allereerst wil ik graag via deze weg Johan bedanken voor de workshop die hij hier gegeven heeft. Ikzelf heb er heel wat uit opgestoken, en ik merk ook dat er in de dagen na de cursus (en zelfs nu nog) nog steeds gesprekken tussen de deelnemers gaande zijn over hoe ze de tips aan het toepassen zijn binnen hun eigen weekplanning. Wat ik dus met zekerheid kan zeggen is dat de workshop het één en ander in gang gezet heeft binnen ons bedrijf :-).

Ikzelf haalde uit de workshop vooral tips om mijn inbox zo overzichtelijk mogelijk te maken. Het toepassen van de verschillende lijsten (Incubatie / Masterlist / Takenlijst / Wachten Op) binnen Outlook is iets wat ik meteen heb toegepast, en ook “de ideale week” inplannen is een zeer handige (en zelfs leuke) bezigheid. Deze twee elementen hebben voor mij veel meer rust in m’n werkweek gebracht, en daar ben ik Johan erg dankbaar voor. Ook de raad om niet “in je inbox te leven” volg ik op, wat ervoor zorgt dat je veel makkelijker je eigen planning en prioriteiten kan vastleggen. Je leeft immers veel meer volgens je eigen kalender, en niet de kalender die je contacten graag voor je willen inplannen.

Kortom – ik ben super tevreden dat ik aan deze workshop heb deelgenomen, en zou het aan iedereen aanraden die ook maar een tikkeltje het gevoel heeft dat hij/zij wel wat kan verbeteren aan zijn/haar workload.

Pin It on Pinterest