Selecteer een pagina

Organisatie van je dagelijkse informatie

Dat we enthousiast zijn over OneNote kan je in verschillende van onze blogpost lezen.  OneNote is een tool die toelaat om je informatie te organiseren zonder dat er beperkingen zijn.  Het voordeel is onmiddellijk een nadeel.

Ikzelf gebruik OneNote om mijn papieren schriftje te vervangen. Een notebook in OneNote is de digitale versie van het schriftje waarin ik vroeger chronologisch noteerde.

Elke maand maak ik een nieuw schriftje.  Wat doe ik met het oude schriftje? Ik bewaar dat in OneNote.  Op die manier heb ik al mijn informatie chronologisch. Bijzonder makkelijk wanneer ik iets moet terugvinden.

De format die ik daarvoor gebruik kun je gratis downloaden via het onderstaande protocol.

Laat ons weten of je dit nuttig vindt en wat we kunnen verbeteren aan de maandelijkse template. (Liefst via de comments)

 

Download protocol

  1. Download Syllabus. Via Dropbox. Klik op beeld bovenaan.
  2. Open bestand (dubbelklik bestand op je desktop)
    In OneNote wordt een nieuw notebook aangemaakt.
  3. Delete bestand op je desktop
  4. Gebruik je juni-NoteBook om je informatie van je maand juni te organiseren.

Pin It on Pinterest

Share This