Selecteer een pagina

Team

Ons Team

Elk Team-lid van ExtraTijd is ofwel full time ondernemer ofwel part-time ondernemer.

Johan D’Haeseleer

Spreker, Trainer  en ondernemer

Jodha zonder achtergrondJohan is één van de bekendste time management, effectiviteits experten uit België. Sinds 2004 leert hij kenniswerkers hoe ze productiever kunnen werken, meer kunnen verdienen, en meer resultaten halen in minder tijd.

Een geloof dat altijd alles beter kan. (het hoeft niet altijd beter, soms is goed goed genoeg) . In alles opportuniteiten zien en naar oplossingen zoeken die meer resultaat opbrengen. Kwalitatieve en kwantitatieve opbrengsten.

Zeventien jaar ervaring in veranderingsprojecten leerden hem, met vallen en opstaan, de menselijke dimensie naast de technische kant.

De laatste drie jaar van zijn carriere bij Colruyt was Johan verantwoordelijk voor Opleiding en vorming.

Vanuit zijn eigen noodzaak om beter georganiseerd te worden, startte hij zijn zoektocht naar methodieken, tips en trick voor persoonlijke productiviteit. Een zoektocht die nooit zal eindigen. Alles kan beter en eenvoudiger is één van de vele zaken die ik bij Colruyt kon leren.

Hij startte in 2009 als fulltime ondernemer om ExtraTijd te brengen in Vlaanderen en Nederland en daarbuiten.

Daarnaast is Johan co-founder van 21lobsterstreet, een muziekliefhebber (Heavy-Metal), occasioneel muzikant en boekengek.

Johan heeft een diploma Industrieel Ingenieur en Internationale MBA aan de Vlerick Management School. Verschillende opleidingen bij David Allen en Jason Womack gaven extra inzichten in het effectiviteitsvakgebied.

Klik hier indien je nog meer wil weten.


 Sylvianne Spitaels

Trainer – Offline en online marketing

sylvianneSylvianne Spitaels is een intuïtieve denker en strategisch analyst die een ongewone interesse heeft voor ‘het nieuwe’. Ze gelooft in overvloed en in het delen van kennis en informatie, én in baas zijn over je eigen leven.

Sylvianne heeft na het afronden van haar studies master toegepaste economische wetenschappen (VUB) verschillende jaren als commercieel kaderlid in de banksector gewerkt. Daarna volgden vijf intensieve jaren als management consultant bij PWC. In 2002 ging zij voor de Colruytgroep werken waar ze op ondernemende wijze aan verschillende grote projecten binnen online en offline retail heeft gewerkt en regelmatig interne trainingen gaf. Sinds 2013 werkt ze als online en offline marketeer en opleider voor ExtraTijd.

Trainingen geven en mensen verder helpen in hun groei is altijd al één van haar passies geweest. Haar enthousiasme en analytisch vermogen zijn pluspunten bij haar opleidingen.

Daarnaast is Sylvianne eigenaar van keukenrevolutie, (kook)boekenworm, bourgondiër en hobbykok (met een bijzondere interesse in energetische en gezonde voeding) en dierenliefhebber.


David Kirsch

Franstalige en Duitstalige Trainer – Kracht achter Bonustemps

davidDavid vindt het erg belangrijk dat mensen verantwoordelijkheid voor hun leven nemen. De uitdagingen aangaan die ze dagelijks tegen komen. Om dit te kunnen doen hebben we motivatie of steun nodig om vaardigheden te ontwikkelen die ons hiervoor van nut kunnen zijn. Mensen en organisaties ondersteunen in dit proces is een de rode draad in David’s leven.
Nadat David zijn humaniora in Duits afgelegd had (hij is een van de 76.000 Duitstalige belgen), studeerde hij maatschappelijk werk in Brussel. Hij vervolledigde zijn academisch opleiding met een licentiaat in werkwetenschappen aan de Université Libre de Bruxelles en een cursus in Industrial Engineering.

De eerste helft van zijn carrière bracht hij dan ook als maatschappelijk werker in verschillende OCMW’s door om daarna respectievelijk naar vormingsverantwoordelijke, verantwoordelijke voor sociale zaken en coördinator door te groeien. De laatste drie jaren voor zijn carriere als werknemer werkte hij als trainer en « Coach Work Simplification » binnen Colruyt Group. Hij spreekt Duits, Frans, Nederlands en Engels.

« Only action is real! ».

Hij houd ervan mensen in actie te zetten en ze te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Daarom was hij ook van begin enthousiast over het Master Your ToDo-List systeem van Johan: op een heel eenvoudige manier overzicht behouden over je verantwoordelijkheden om doelgericht vooruitgang te kunnen boeken. Tussendoor bewust afstand nemen om daarna efficient in actie te gaan!

Naast zijn werk als trainer bij Extratijd begeleid David ondernemingen in het implementeren van een cultuur van continu verbeteren op een duurzame manier via zijn site Simplitude.


Tamira Kolk

Virtueel Assitente & VP van alles en nog wat

tamira

“Don’t wait. Life goes faster than you think”

Met dat in haar achterhoofd heeft zij eind 2013 het roer omgegooid.

Na ruim 24 jaar werkzaam te zijn geweest als secretaresse bij diverse afdelingen binnen de geestelijke gezondheidszorg was het tijd voor een nieuwe uitdaging; het inzetten van haar kwaliteiten en talenten als Virtueel Assistent.

Na het volgen van diverse trainingen aan de Academie voor Virtueel Assistenten is zij begin 2015 gestart bij Extra Tijd. Naast het dagelijks management en de marketing draagt zij ook de zorg voor de financiële zaken rondom de opleidingen. Natuurlijk zijn er nog veel meer werkzaamheden die zij voor Extra Tijd oppakt maar deze spelen zich voornamelijk achter de schermen af.

Pin It on Pinterest

Share This