Selecteer een pagina

Sylvianne Spitaels

Sylvianne

Sylvianne Spitaels is een intuïtieve denker en strategisch analyst die een ongewone interesse heeft voor ‘het nieuwe’. Ze gelooft in overvloed en in het delen van kennis en informatie, én in baas zijn over je eigen leven.

Sylvianne heeft na het afronden van haar studies master toegepaste economische wetenschappen (VUB) verschillende jaren als commercieel kaderlid in de banksector gewerkt. Daarna volgden vijf intensieve jaren als management consultant bij PWC. In 2002 ging zij voor de Colruytgroep werken waar ze op ondernemende wijze aan verschillende grote projecten binnen online en offline retail heeft gewerkt en regelmatig interne trainingen gaf. Sinds 2013 werkt ze als online en offline marketeer en opleider voor ExtraTijd.

Trainingen geven en mensen verder helpen in hun groei is altijd al één van haar passies geweest. Haar enthousiasme en analytisch vermogen zijn pluspunten bij haar opleidingen.

Daarnaast is Sylvianne eigenaar van keukenrevolutie, (kook)boekenworm, bourgondiër en hobbykok (met een bijzondere interesse in energetische en gezonde voeding) en dierenliefhebber.

Recentste artikels van Sylvianne

Afl 119 – Living is learning – Interview met Rob Renders

Afl 119 – Living is learning – Interview met Rob Renders

In deze aflevering van onze podcast Memento21 een interview met Rob Renders CEO van Telsmart Waarom zou je luisteren? Je komt onder andere te weten Wie Rob Renders is Wat de passie van Rob is Welke Tools Rob gebruikt om de lange termijn in de gaten te houden Het...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This