Selecteer een pagina

Stille dag 2015

Dé dag om stil te staan en tijd te maken voor jezelf, je wensen en dromen voor 2016

Traditie

Het is zo langzaamaan een traditie geworden. Een traditie waar wij elk jaar weer naar uitkijken, en met ons vele prachtige mensen die – regelmatig meer dan eens – deelnemen aan deze dag helemaal voor zichzelf.

Net na of net voor de drukke Kerstdagen gevuld met ontmoetingen, familie, feesten… en net een paar dagen voor het nieuwe jaar met feestgedruis kan beginnen, kies je voor een dag van stilstaan en reflectie. Ver van het koude winterweer, weg van de drukte die de feestperiode meebrengt, trekken we ons terug in de stijlvolle ruimte van een plek in Mechelen.

Druk druk druk

Doorheen het jaar is er (te) weinig ruimte en tijd om stil te staan en te reflecteren. We hebben todo-lijstjes af te checken.

Magie

Het heeft iets magisch als je in stilte, samen met anderen je wensen en dromen in beeld brengt. Dat willen we graag doen, samen met jou. We kunnen ook concreet aan de slag met mindmaps en het uittekenen van onze plannen en wensen.

Programma

Op woensdag 30 december genieten we van een stille dag in een prachtige omgeving en in gezelschap van inspirerende en enthousiaste mensen. We gaan individueel aan de slag, laten het voorbije jaar de revue passeren, zetten intenties voor 2016 en creëren een mindmap of vision board.

‘s Voormiddags kijken we in stilte terug op het voorbije jaar, ‘s namiddags kan je kiezen voor het maken van een Vision Board of het uitwerken van een Mind Map.

Zoals nu al het zesde jaar werk je tijdens de Stille Dag aan een Vision Board voor jouw jaar dat gaat komen.

Dit jaar laten we ons inspireren door Brendon Bruchard.

Dit jaar kan je ook kiezen om van jouw komende jaar een Mind Map te maken. Waar wil jij je tijd /leven in 2016 aan besteden?

Vision Board of Mindmap

Het maken van een Vision Board is heel intuïtief, de Mind Map wordt wellicht iets concreter, al werken we nog steeds sterk met ons gevoel.

Door de gekozen vorm geven we ook hier onze rechter hersenhelft de ruimte. Het maken èn het herlezen van een Mind Map stimuleert de hersenen op verschillende niveaus. Het is een ultieme manier om je gedachten in kaart te brengen, overzicht te krijgen en verbanden te kunnen leggen.

Beide werkwijzen hebben hun resultaat reeds vele malen bewezen.

Het samen – en toch individueel – werken aan het in beeld brengen van jouw komende jaar werkt versterkend. En als je het wenst, mag je ook delen wat er zichtbaar wordt. Ook dat is een belangrijke stap in de richting van de realisatie van jouw wensen.

Wij zorgen voor de omkadering. De warme soep en een lekkere, eenvoudige,lekkere en gezonde maaltijd wordt verzorgd door de keukenrevolutie.  En natuurlijk vieren we onze intenties met een glaasje bubbels.

Jij gaat naar huis met jouw ingelijste mindmap of vision board, klaar om op een goed zichtbare plaats te hangen …en de kracht van het visualiseren zijn werk te laten doen.

We nodigen je uit om samen met ons stil te staan en tijd te maken voor jezelf, je wensen en dromen voor 2016.

Organisatie

Dit jaar wordt de fakkel overgenomen door Jan Jacobs en Jodha. De stille dag is nog geen enkel jaar door hetzelfde team georganiseerd. De voorgaande stille dagen werden georganiseerd door Linda Corstjens, Martine Vanremoortele, Cyriel Kortleven, Jan Jacobs en Johan D’Haeseleer – steeds in een wisselende vorm.

Data en Locatie

Op woensdag 30 december zijn we heel stil in Mechelen.

Investering

Deelnemen aan de stille dag bedraagt 197,- Euro Exclusief Btw.

Mechelen

Bestel nu!

Pin It on Pinterest

Share This