Selecteer een pagina

Wat anderen zeggen

Wat onze klanten over ons vertellen.

Ps. Bij een refresh van de pagina krijg je een andere greep uit onze referals

default image

Tijd en comfort

Benoot Stefaan Werkvoorbereider Fluxys november 11, 2015

Ik kan gerust zeggen dat de cursus MYT mij tijd en comfort ( minder stress) heeft opgeleverd.
Het uitvoeren van projecten is gemakkelijker door MYT en het grootste comfortgevoel is dat ik deze daadwerkelijk uitvoer en mij gesteund voel door mijn uniek lijstsysteem.

default image

Per week een volle dag Extra Tijd

Hans Vanstechelman Project Manager North Sea Boating november 11, 2015

Ik ging een training volgen. In productiviteit. Nu vond ik mezelf eigenlijk wel al niet onverdienstelijk productief. Ik krijg dingen gedaan, vond ik.
Maar ik had behoefte aan rust in m’n hoofd. Aan me goed voelen wanneer ik eens iets ‘niet’ doe.
Ik kwam met de instelling geen gemakkelijke klant te zijn. Ik heb een hekel aan jargon, aan dure woorden en vooral aan monologen en geestdodende presentaties. Bovendien ben ik veeleisend en te ongeduldig om lang op resultaten te wachten. Ik verwachtte direct resultaat! Het is toch een cursus productiviteit en time-management, niet?
Het was dus heel verfrissend om door Johan geconfronteerd te worden met alle mogelijkheden voor verbetering. Dat je niet noodzakelijk in stressmodus moet zijn om snel goede resultaten te boeken. Hij daagt je uit, trekt aan je gewoontes en stelt confronterende vragen.
En plus, hij is ‘as no-nonsense as they come’. Net wat ik nodig had!
Johan leerde me dat het ook anders kan. Dat je begraven kan zijn in het werk en toch ‘in controle’ kan zijn en tegelijkertijd volledig rustig in je hoofd. Door hem kreeg ik op zeer korte termijn grip op mijn to do’s en werd ik stressbestendig in het kwadraat. Johan leert je hoe je met enkele eenvoudige veranderingen in je gedrag op de meest effectieve en efficiënte manier kan omgaan met je beperkte tijd en aandacht. Hoe je stap voor stap tot een systeem kan geraken dat alles aankan.
Ik leerde efficiënter omgaan met input en hoe ik voor mezelf een overzicht kan bewaren. Johan’s oefeningen waren concreet en duidelijk. De workshop was een ware eye-opener. Soms confronterend, maar door Johan’s gevoel voor humor meestal bijzonder plezierig. Ik ging de deur uit met iets tastbaar: een hoop verwerkte todo’s en een heerlijk gevoel van rust in mijn hoofd.
Je boekt ook direct resultaat, doordat je tijdens de workshop je eigen materiaal gebruikt. Dat maakt het lekker persoonlijk en je hebt dus sowieso toegevoegde waarde! Verder kreeg ik ook een heleboel concrete handvaten om er verder in te vliegen en om verder te werken aan meer controle en overzicht in mijn leven. Ik kan gerust stellen dat het me per week een volle dag tijd bespaart!
Het mooiste van alles: Ik neem mijn werk nooit meer mee naar huis. Nooit. En dat bespaart pas eindeloos veel tijd!

default image

De rust op mijn werk is verbazingwekkend

Tom Lambrechts Project Expert Atlas Copco Airpower NV november 11, 2015

Een tijdje geleden heb ik de training Master Tour Todo list bij jou gevolgd. Het gaat goed, het is wel werken elke dag om die oude gewoonten er uit te krijgen, maar ik merk traag maar gestaag goede vorderingen. De rust die ik nu ken op mijn werk is verbazingwekkend.

Een supertraining

Tim Maerevoet Consultant SRS Scania december 11, 2015

Algemeen een supertraining ! Het heeft me heel hard geholpen in men professioneel en prive leven.

Geen stress, meer energie

Isabelle de Meyere Cultuurbeleidscoördinator, VGC augustus 3, 2016

Het cruciale moment van de cursus kwam helemaal in het begin: ‘Waarom zit jij hier? Waarvoor wil je meer tijd, of wat wil jij met deze cursus bereiken?’ Ik had er nooit aan gedacht toen ik me voor de training Master Your Todo List inschreef, maar als ik er even bij stilsta: eigenlijk wou ik van mijn wekelijkse hoofdpijn af. Al vijftien jaar knallende hoofdpijn op maandag, vaak op dinsdag, tegen woensdag was het meestal onder controle. Geen pijn meer overdag én nog energie over ’s avonds, het leek een wens als voor een vallende ster. Een goede truc om dit te vragen, want zo was ik erg gemotiveerd om de methode uit te proberen. En zie! De eerstvolgende maandag na de cursus fietste ik naar huis met een fris hoofd en het heerlijke gevoel dat mijn werk voor die dag erop zat. Zes maanden later is de verbetering nog steeds spectaculair. Mijn hoofdpijn is occasioneel geworden en nog steeds gerelateerd aan vermoeidheid, maar niet langer aan stress. Merci, merci.

default image

Vele positieve reacties na de training

Peggy Marivoet Manager Leadership, Business Management and SRS Trainings Scania Academy Benelux november 11, 2015

We hebben opnieuw vele positieve reacties gehad op de training – dat is altijd leuk om te horen.

Extra tijd door topprogramma

Laura Babeliowsky Business Coach Bouw een Bloeiend Bedrijf B.V. november 11, 2015

Johan leerde me hoe ik naast mijn bedrijf ook nog tijd overhoud om nu eindelijk heel goed te worden in Italiaans, 3 keer per week te koken uit een kookboek en tijd te hebben om koffie te gaan drinken met mijn vriendinnen. Een topprogramma!

Een heldere manier voor je todo’s, agenda en acties

Pieter Claes Coffee Expert The Java Coffee Company NV november 11, 2015

Ik heb Johan leren kennen als uitstekende trainer op een Getting Things Done-cursus. Vervolgens enkele individuele sessies met Johan voor de implementatie van Extratijd methode gedaan, zodat ik nu zelf elke dag, elke actie vanuit deze methode toepas. Het helpt je elke dag, op elk moment, privé en op het werk, op een heldere manier verder met al je to do’s, agenda en acties. Johan is een echte expert, en verschaft je inzicht in je dagelijkse functioneren en heeft me geholpen een enorme stap te zetten in mijn persoonlijke organisatie! Een echte must als je vooruit wilt in persoonlijke efficiëntie en helderheid in je hoofd!

Geleerde is direct toepasbaar

Martin Koffijberg Product Marketing Manager Diebold, EMEA november 11, 2015

Nogmaals dank voor de uitstekende cursus gisteren, veel geleerd. Ik ben inmiddels bezig om e.e.a. toe te gaan passen.

Zeer tevreden

Claudia Eeckhout Lector new media & Communication technology Howest november 11, 2015

Zéér tevreden van cursus gegeven door Sylvianne

default image

Geslaagde cursus

Dennis van Erp november 11, 2015

Nogmaals bedankt voor de geslaagde cursus woensdag.

Extratijdtips boordevol tips en tricks

Marleen Kruiswijk Senior trainer en business coach Fridays Off!® november 11, 2015

De Extratijdtips van Johan lees ik elke week met veel plezier. Ze zitten boordevol tips en tricks en ze zetten me altijd weer even tot nadenken. Ik kan ze je van harte aanraden

Rust door het opzetten van een systeem

Mirjam Koudijzer Business Manager Professional Services Cegeka november 11, 2015

Johan, op één of andere manier weet jij je publiek (mij toch) te inspireren.
Wat mij vooral bij blijft is dat het fijn is om ‘door’ je lijsten, de dingen in je hoofd te kunnen los laten. Ik ben idd ook gechoqueerd met hoeveel projecten ik tegelijkertijd bezig ben. Jeses zeg. J Maar zo fijn om nu ergens ‘rust’ te vinden in het ‘systeem’ wat ik opzette.

default image

Bedankt voor de presentatie

Renée Lorie Read My Lips – The Speakers Office mei 11, 2017

Bij deze wil ik je graag laten weten dat het opleidingsinstituut van de Federale Overheid tevreden over de presentatie Timemanagement die je aan hen hebt gegeven. Ook wij willen je graag bedanken!

default image

Voor het eerst met een lege mailbox het weekend in

Koen van der Straeten Koen van der Straeten november 11, 2015

Bedankt.

Voor het eerst in jaren met een lege mailbox in weekend gaan geeft een schitterend gevoel

Une méthode claire et concrète

Mathieu vanden Bulcke QA Engineer, JSR Micro november 13, 2015

Une formation très agréable à suivre, de part l’enthousiasme et la dynamique du formateur, tout en étant articulée autour d’une méthode claire et concrète.
L’expérience du formateur ainsi que ses trucs et astuces incitent à mettre en pratique la méthode proposée, basée sur le Getting Things Done de David Allen.

default image

Tevreden over 1 op 1 coaching

Geert Coppens CEO Willco- Products november 11, 2015

Mijn verkopers volgden allemaal de workshop bij Johan. Daarna vroeg ik voor een aantal een 1 op 1 coaching. Ik ben daar nog steeds tevreden over.

default image

MYT- implementatie verloopt goed

Koen Placlet Stafmedewerker Financien en Begroting, WSE Vlaanderen oktober 29, 2015

Toch even meegeven dat de MYT implementatie voor mij goed verloopt. Niet altijd makkelijk vanwege het hoge aandeel ad hoc taken en dus moet ik er goed op letten om het wekelijkse feedback-feed forward moment goed vast te houden. Maar bovenal helpt deze werkmethode mij heel goed om overzicht te houden over al wat er ‘op mijn bord ligt’ en dat allemaal te beheren in behapbare onderdelen. Dat waren precies de voornaamste dingen die ik wou verwerven door aan de cursus deel te nemen. Ik ben dus heel tevreden dat ik dat gedaan heb 🙂

Beter overzicht van mijn taken

Ingrid Wauters ICT Business Analyst, Game Mania februari 29, 2016

De insteek was bij mij zeer eenvoudig. Op het einde van de werkdag heb ik zelden een voldaan gevoel van wat ik die dag bereikt had, en dat neem je gemakkelijk mee naar huis. Ook het feit dat er constant storende factoren passeren, zoals dringende problemen, onverwachte situaties, gebrek aan informatie, concentratieproblemen, … liggen mee aan de basis.

De workshop heeft mij meer inzicht gegeven hoe ik een beter overzicht kan krijgen van mijn taken, door een paar kleine ingrepen toe te passen. Ik zat al op het juiste pad, maar de ToDo-lijst nog iets meer in detail uitwerken en opdelen zal dus een betere kijk geven op de workload. De oefeningen die je op je eigen ToDo-list moest doen, waren zeer verhelderend. Er zijn ondertussen ook al enkele ideetjes ‘geboren’ J. En de eerste stap is ook al gezet, want ik heb voor volgende week al wat tijd ingepland om een aantal stappen ook effectief uit te voeren.

Het is wel heel duidelijk dat zoiets niet van de één op de andere dag gaat lukken, het is een groeiproces en we gaan klein beginnen.

Ook de tips ivm het verbeteren van je concentratie zijn zeker het proberen waard.

Het niveau waarop Johan zijn eigen ToDo-list beheert, is misschien wel wat te hoog gegrepen voor mij J

Maar ik ben woensdag wel met een positief gevoel naar huis vertrokken JJJ

Bedankt voor de workshop !

Praktische, bruikbare tools en tips

Michael Leliaert Account Manager Alliacta november 11, 2015

Ik was al even aan de slag met de GTD methode van David Allen; maar ik miste enkele praktische, bruikbare tools & tips om dit systeem correct toe te passen. Verder werkte het systeem ook niet helemaal voor mij persoonlijk, maar door de aanpassingen die Johan aanbracht, verwacht ik een veel hogere slaagkans. Dit geeft me opnieuw goede moed om mijn todo lijsten terug op orde te krijgen, met als doelstelling een leeg hoofd, het correct ordenen van prioriteiten en het veranderen van reactief naar proactief handelen. De workshop beperkt zich niet tot het uitleggen van een methode, maar behandelt verschillende aspecten van focus management op een interactieve manier.

default image

Lifesaver training

Jan Verhoeven Sales Manager Power Products & Power Systems Division november 11, 2015

Enkele maanden geleden heb ik één van jouw trainingen kunnen volgen omtrent het Master Your Todo -principe. 
Om met de deur in huis te vallen: dit was voor mij een ‘lifechanger’, zoniet een ‘lifesavier’. 
Door reeds enkele structurele veranderingen aan te brengen, en het algoritme van MYT trachten toe te passen, moet ik met blijdschap bekennen dat dit reeds een grote impact heeft gemaakt op mijn gemoed, collega’s en persoonlijke omgeving .
Eeuwige dank, en met vriendelijke groeten

default image

Meer ruimte en rust in mijn hoofd en agenda

Ruud Crabbe Directeur / mede-eigenaar A.S.T Zeeland B.V. november 11, 2015

Bedankt voor zinvolle training van vandaag, ik ben er zeker van dat bij toepassing van de handreikingen dit meer ruimte in rust gaat brengen in mijn hoofd en in mijn agenda.

default image

Twee Quick Wins

Gert Molkens RCDD, FLEXIP september 2, 2017

Nog bedankt voor de opleiding (Master Your Todo list) gisteren. Zoals gezegd heb ik me de laatste maanden al behoorlijk verdiept in persoonlijke productiviteit waarbij ik diverse zaken heb opgepikt uit podcasts, onder andere die van jullie. Ook tal van gewone, e- en audioboeken passeerden de revue.

Ik ben dus zeker niet onwetend noch onvoorbereid naar je cursus gekomen en had enkele concrete vragen klaar zitten waar ik nog verduidelijking over nodig had.

 

Die roadblocks op mijn weg naar nog meer productiviteit wist je gezwind op te ruimen. De extra inzichten die je verschafte zullen mijn reis om de ‘force’ te ontdekken zeker versnellen en aangenamer maken. Dezelfde avond nog heb ik mijn systeem alvast aangepast met twee quick wins die ik van de training heb onthouden en vandaag heb ik daar de vruchten van geplukt. Kortom, topcursus die ik aan iedereen kan en zal aanbevelen en die de investering meer dan waard is. Feel free om dit te delen en mij als referentie aan potentiële klanten door te geven.

 

P.S.: als ik mijn iTunes eindelijk terug werkende krijg dan zal ik jullie Memento21 podcast zeker ook een positieve beoordeling geven!

Wekelijkse inspirerende mails

E.S.J. (Liesbeth) van Gils-van Rooij MSc Secretaris Raad van Bestuur Huisartsenposten Oost-Brabant december 11, 2015

Hartelijk dank voor jouw wekelijkse inspirerende mails! Het is de enige nieuwsbrief die ik ook écht lees.

Praktische, direct toepasbare tips

Philippe Vrancken Directeur Bouw bij Kumpen sa november 11, 2015

Alvast bedankt voor de interessante toelichting “master your to do list” van vorige week bij ie-net.

praktische tips die dadelijk in praktijk kunnen gezet worden.

de “@wachten-op” is alvast aangemaakt en in gebruik 🙂

outlook blijft echter worstelen.

Pin It on Pinterest

Share This