Selecteer een pagina

Wat anderen zeggen

Wat onze klanten over ons vertellen.

Ps. Bij een refresh van de pagina krijg je een andere greep uit onze referals

Energie en goesting om te starten met de tips

Steven de Block IT Manager Wit-Gele Kruis Vlaams Diensten Centrum november 11, 2015

Bedankt voor de interessante en inspirerende dag – Master Your Habits –  gisteren.

Ik heb veel energie en goesting om er mee te starten en te experimenteren met je vele tips.

Meer bereiken, een kwestie van trainen met vallen en opstaan

Jan Seurinck Creativity Evangelist Flanders DC november 11, 2015

De principes van Master Your Todo kent iedereen zo ondertussen wel ongeveer. Johan weet aan te geven hoe je ze kan toepassen, reikt concrete tools aan en toont aan dat meer bereiken ook een kwestie van trainen is en dat dat gerust met vallen en opstaan mag.

default image

Voor het eerst met een lege mailbox het weekend in

Koen van der Straeten Koen van der Straeten november 11, 2015

Bedankt.

Voor het eerst in jaren met een lege mailbox in weekend gaan geeft een schitterend gevoel

default image

Meester van mijn inbox

R.H. Projectingenieur Overheid november 11, 2015

Bedankt voor de interessante cursus MYT.
Ik gebruik het nu sinds de eerste dag opleiding, en het doet me anders werken.

Ik werk nu veel geplander, door de actielijst vandaag / deze week.
Veel minder ad hoc, vroeger was mijn inbox mijn takenlijst…
Zonet viel een hele dag overleg weg, en ik kon direct mijn actielijst halveren.
Pas nadien emails geopend, en wat ad hoc gewerkt.
Niemand die klaagt over mijn andere manier van werken, en ik heb er zelf veel meer voldoening van.
Raar gevoel, maar ik voel me meer en meer “meester van mijn inbox”

Veel zaken geïmplementeerd

Filip Depover Operations Manager - Cretes november 19, 2017

Paar weken geleden volgde ik de opleidingen master your todo list en master your inbox.

Ondertussen heb ik veel zaken geïmplementeerd o.a.  regels in outlook.
Dit systeem en mijn implementatie werkt goed.

default image

Meer ruimte en rust in mijn hoofd en agenda

Ruud Crabbe Directeur / mede-eigenaar A.S.T Zeeland B.V. november 11, 2015

Bedankt voor zinvolle training van vandaag, ik ben er zeker van dat bij toepassing van de handreikingen dit meer ruimte in rust gaat brengen in mijn hoofd en in mijn agenda.

default image

Meer energie door lege inbox

Nancy Harcourt R&D Manager Corporate Chemistry Recticel november 11, 2015

Ik vond de cursus zeer goed gebracht, bruikbaar en pragmatisch.
Ik moet zeggen dat ik gisteren in vol enthousiasme begonnen ben met folders ‘tijdelijk’, ‘wo’ en ‘weekacties’ te maken…
Het is te gek om waar te zijn maar ik heb precies al meer energie…
Waarschijnlijk alleen al het effect om eindelijk eens een lege inbox te zien, doet precies wonderen. Nieuwe mails worden nu onmiddellijk geklasseerd volgens de geleerde systematiek.

Aangeleerde technieken toe te passen

Niko Mollen Operations Supervisor - METALLO-CHIMIQUE N.V. maart 31, 2016

Deze cursus is super als je net zoals ik een agenda hebt die overloopt. Johan leert je om op de eerste plaats structuur te creëren en uw prioriteiten te stellen. In vele gevallen ben jezelf diegene die dit kan, ieder twijfelt er echter aan en heeft elke dag wel een andere brand om te blussen. Door de aangeleerde technieken toe te passen leer je om nuttig om te gaan met je beschikbare tijd en stoorzenders uit te schakelen.

Er komt tijdens deze workshop veel info op je af, maar als je deze achteraf rustig toepast zie je de puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Wat er dan echt voor zorgt dat je die achterstand weghaalt, nieuwe projecten beter mee opvolgt en je team een leider ziet die het overzicht bewaart en er voor hen is, want zoals we allen weten is dat een meeting met collega’s die met hun gedachten er niet bij zijn omdat ze geen tijd hebben niet leuk. Ik ben blij dat ik die collega niet meer ben.

Bedankt voor de extra tijd

Domien Claeys Manager Accountancy
Accountant – Belastingconsulent Vandelanotte november 11, 2015

Na je workshop een 6 tal maand geleden onmiddellijk een ganse zondag besteed aan het opzetten van mijn MYT. 
De eerste dagen/weken mezelf verplicht om alles wat in mijn inboxen binnenkwam door het schema te duwen.
Deze handeling werd zeer snel een gewoonte!
Mijn MYT-systeem is al een beetje ‘geevolueert/gepersonaliseerd’ tijdens deze 6 maand. 
Ik ben op vandaag nog meer overtuigd van de door u, met zo veel enthousiame, verkondigde manier van werken.
Ik heb reeds menig collega, die zich vooral ergeren aan mijn ‘wachten op lijstje’, proberen overtuigen van het volgen van één van je workshops.
Johan, Bedankt voor de extra tijd!!

Revolutie in mijn aanpak

Kurt Mortier Pre Sales Engineer at Elster EnergyICT april 10, 2016

Ik volg Johan nu al een aantal jaar via zijn extratijd blogs die heel wat interessante tips en ideeën bevatten  en had al een eerste workshop gevolgd, toegespitst op de Getting Things Done methodologie van David Allen. Toch had ik nog steeds problemen om met regelmaat alles te reviewen en waren mijn volgende acties  niet altijd erg duidelijk en overzichtelijk.

Een herfrissing leek me zeker aangewezen en de Master Your To Do workshop was een ideale gelegenheid om mijn focus te hernieuwen. Deze aanpak verschilt van GTD met een invulling van de Ideale Week en de Masterlijst om de korte termijn acties binnen één week in te vullen en af te handelen.

Dit bracht een nieuwe revolutie in mijn manier van aanpak en is zeker een aanrader voor iedereen die worstelt met schijnbaar oneindige todo lijstjes.

Geen stress, meer energie

Isabelle de Meyere Cultuurbeleidscoördinator, VGC augustus 3, 2016

Het cruciale moment van de cursus kwam helemaal in het begin: ‘Waarom zit jij hier? Waarvoor wil je meer tijd, of wat wil jij met deze cursus bereiken?’ Ik had er nooit aan gedacht toen ik me voor de training Master Your Todo List inschreef, maar als ik er even bij stilsta: eigenlijk wou ik van mijn wekelijkse hoofdpijn af. Al vijftien jaar knallende hoofdpijn op maandag, vaak op dinsdag, tegen woensdag was het meestal onder controle. Geen pijn meer overdag én nog energie over ’s avonds, het leek een wens als voor een vallende ster. Een goede truc om dit te vragen, want zo was ik erg gemotiveerd om de methode uit te proberen. En zie! De eerstvolgende maandag na de cursus fietste ik naar huis met een fris hoofd en het heerlijke gevoel dat mijn werk voor die dag erop zat. Zes maanden later is de verbetering nog steeds spectaculair. Mijn hoofdpijn is occasioneel geworden en nog steeds gerelateerd aan vermoeidheid, maar niet langer aan stress. Merci, merci.

default image

Danielle Jacobs

Danielle Jacobs augustus 29, 2017

Ik ben Danielle Jacobs (General Manager Beltug) .

Beltug is een vereninging van IT-verantwoordelijken van grotere bedrijven en ik ben supertevreden van de coaching die ik bij johan heb gevolgd. Het probleem dat ik had met mijn opvolging van mijn werk was dat alles in mijn takenlijst door mekaar liep. Privé, werk, opvolgen van medewerkers, opvolgen van projecten. Het was gewoon veel te veel. Het overzicht was totaal kwijt.

En het grote voordeel na deze coaching is dat ik eigenlijk alleen nog zie waar ik mij deze week wil mee bezig houden. De rest is er nog wel want de controlefreak in mij vindt het wel belangrijk om te weten dat al die andere zaken nog makkelijk vindbaar zijn maar het belast mijn hoofd niet meer. Wat ik echt super vind is, dat ik nu eigenlijk elke dag op een andere manier werk. Wat ik vaststel is dat ik elke dag opnieuw door de coaching veel gerichter te werk ga en dat ik mij focus op die dingen die ik echt gedaan wil hebben. In plaats van mij te laten voortduwen door mails of telefoontjes die binnenkomen.

Ik ben echt supercontent.

referal danielle jacobs from Johan DHaeseleer on Vimeo.

default image

100% tevreden over presentatie

Read My Lips – The Speakers Office mei 4, 2017

Hier even een mailtje om mee te delen dat Royal Crown erg tevreden was over je keynote. Ze vonden dat alles vlekkeloos verlopen was en dat de timing goed zat.

Een leven lang impact op productiviteit

Tobias Leenaert Directeur EVA november 11, 2015

Johan bracht onze zeer diverse groep op een korte tijdsspanne heel wat nuttige tips en informatie bij. Dit zijn zo van die kleine investeringen die een leven lang impact hebben op je productiviteit… De moeite waard dus!

Inspiratie en informatie

Steven de Block IT Manager Wit-Gele Kruis Vlaams Diensten Centrum november 11, 2015

Bedankt voor je inspiratie en informatie.

2014 was voor mij een succesvol jaar en dat voor een serieus deel te danken aan je inzichten, je wekelijkse mail en de zaken die ik van jou hebt geleerd. Dank je wel

default image

Twee Quick Wins

Gert Molkens RCDD, FLEXIP september 2, 2017

Nog bedankt voor de opleiding (Master Your Todo list) gisteren. Zoals gezegd heb ik me de laatste maanden al behoorlijk verdiept in persoonlijke productiviteit waarbij ik diverse zaken heb opgepikt uit podcasts, onder andere die van jullie. Ook tal van gewone, e- en audioboeken passeerden de revue.

Ik ben dus zeker niet onwetend noch onvoorbereid naar je cursus gekomen en had enkele concrete vragen klaar zitten waar ik nog verduidelijking over nodig had.

 

Die roadblocks op mijn weg naar nog meer productiviteit wist je gezwind op te ruimen. De extra inzichten die je verschafte zullen mijn reis om de ‘force’ te ontdekken zeker versnellen en aangenamer maken. Dezelfde avond nog heb ik mijn systeem alvast aangepast met twee quick wins die ik van de training heb onthouden en vandaag heb ik daar de vruchten van geplukt. Kortom, topcursus die ik aan iedereen kan en zal aanbevelen en die de investering meer dan waard is. Feel free om dit te delen en mij als referentie aan potentiële klanten door te geven.

 

P.S.: als ik mijn iTunes eindelijk terug werkende krijg dan zal ik jullie Memento21 podcast zeker ook een positieve beoordeling geven!

Gevulde lijstjes en een lege inbox

Agna Francis Head of Material Development Datwyler Sealing Solutions november 11, 2015

De cursus afgelopen woensdag was super! Heel inspirerend gegeven. Mijn inbox is ondertussen LEEG en mijn @ lijstjes gevuld.

Een supertraining

Tim Maerevoet Consultant SRS Scania december 11, 2015

Algemeen een supertraining ! Het heeft me heel hard geholpen in men professioneel en prive leven.

default image

Bedankt voor de presentatie

Renée Lorie Read My Lips – The Speakers Office mei 11, 2017

Bij deze wil ik je graag laten weten dat het opleidingsinstituut van de Federale Overheid tevreden over de presentatie Timemanagement die je aan hen hebt gegeven. Ook wij willen je graag bedanken!

default image

Goed systeem voor werk en prive

Gebbe Smet Industieel Ingenieur HVAC Regie der Gebouwen november 11, 2015

Goed systeem.
Ik denk dat ik eindelijk op weg om je systematische aanpak op een goeie manier toe te passen.
Op het werk lukt het nu goed. Nu ook nog thuis proberen toepassen.
Groeten Gebbe
 & bedankt voor alle moeite!

Zeer tevreden

Claudia Eeckhout Lector new media & Communication technology Howest november 11, 2015

Zéér tevreden van cursus gegeven door Sylvianne

default image

Toepasbare methode

Dirk Witvrouwen Coordinator IT production systems Baltimore Aircoil International nv november 11, 2015

Bedankt voor opleiding mbt Master Your Todo list en praktisch taken/project beheer. Zie er echt wat in, lijkt me eindelijk een toepasbare methode.

default image

Lifesaver training

Jan Verhoeven Sales Manager Power Products & Power Systems Division november 11, 2015

Enkele maanden geleden heb ik één van jouw trainingen kunnen volgen omtrent het Master Your Todo -principe. 
Om met de deur in huis te vallen: dit was voor mij een ‘lifechanger’, zoniet een ‘lifesavier’. 
Door reeds enkele structurele veranderingen aan te brengen, en het algoritme van MYT trachten toe te passen, moet ik met blijdschap bekennen dat dit reeds een grote impact heeft gemaakt op mijn gemoed, collega’s en persoonlijke omgeving .
Eeuwige dank, en met vriendelijke groeten

Bedankt voor de tips

Gert Trekels Incubator Manager - KU Leuven LCIE december 10, 2015

Bedankt voor de tips ivm de ToDo lijst, de komende weken ga ik ze proberen toe te passen.

Geleerde is direct toepasbaar

Martin Koffijberg Product Marketing Manager Diebold, EMEA november 11, 2015

Nogmaals dank voor de uitstekende cursus gisteren, veel geleerd. Ik ben inmiddels bezig om e.e.a. toe te gaan passen.

Pin It on Pinterest

Share This