Selecteer een pagina

Workshop : Master Your Todo List

 

  • Slechts 1 dag
  • Refresh-garantie
  • Massa’s low-tech en high tech tips
  • Combinatie theorie en praktijk
  • Op jouw maat

Wil je de volgende issues ook oplossen?

Te weinig tijd

Ben je gepassioneerd bezig met je vak, maar heb je steeds tijd tekort omdat er gewoon teveel op je afkomt?

Privé/Professioneel

Denk je thuis voortdurend aan je werk, krijg je het werk niet meer uit je hoofd, waardoor er ook druk in je privéleven ontstaat?

Ad hoc

Heb je moeite om je focus en je concentratie te bewaken, omdat er constant nieuwe dingen bijkomen?

Brandjes blussen

Ben je vaak druk bezig brandjes te blussen en verlies je de belangrijke zaken uit het oog, waardoor  je carrière niet zo snel vooruit gaat als je zou willen?

Stress

Heb je  teveel aan je hoofd en lijkt het er de komende tijd niet beter op te worden? Bezorgt dit je onnodig veel stress?

Pleister

Heb je al van alles geprobeerd om deze problemen op te lossen, maar zonder blijvend resultaat?

Onze ééndaagse workshop “Master Your Todo” list helpt je om opnieuw controle te krijgen over al je todo’s.

Werken in 2017

 

Veel managers, ondernemers en professionals worden voortdurend geconfronteerd met nieuwe input en extra vragen. Ze zijn geneigd daar onmiddellijk oplossingen voor te zoeken, waardoor belangrijk werk maar niet meer aan de orde komt. Dit heeft een belangrijke impact op hun carrière.

Door een gebrek aan productiviteit van kernmedewerkers lopen bedrijven gemiddeld 35% winst mis. Dit is een vaak onderkend probleem, met grote impact.

Stress is een belangrijke factor bij werkonbekwaamheid. Stress ontstaat wanneer het gevoel van controleverlies opduikt.

Een vaak gehoorde opmerking bij managers en kaderleden is dat ze de ganse dag hard gewerkt hebben, maar dat ze niet meer weten wat ze precies gedaan hebben. Vaak zijn ze niet met de belangrijke en strategische zaken bezig, maar met brandjes blussen. Dit heeft geen voldoening in hun werk en dikwijls is dit een rem op hun loopbaan.

Dit kan anders!  Je kan leren om het overzicht te bewaren zelfs in een snel veranderende omgeving, om acties te nemen voor de lange termijn en extra tijd te hebben voor je passies. Dit is precies wat de workshop ‘Master Your ToDo list’ doet.

Wil je ook meer gedaan krijgen in minder tijd en op het einde van je dag het gevoel hebben dat je effectief en efficiënt gewerkt hebt? Schrijf je dan in voor  “Master Your Todo List”

Waarom is het belangrijk dat je je de technieken van ‘Master Your ToDo List’ eigen maakt?

Je leert hoe de meest succesvolle managers dit probleem hebben opgelost.

Je ontdekt hoe je 2 uur per dag kan winnen om je met de belangrijke zaken bezig te houden

Je krijgt tips aangereikt om het systeem dusdanig te implementeren, dat het blijvend voor je werkt.

Je leert een slimmere, complete en efficiënte timemanagement methodiek welke je controle geeft, al je inboxen leeghoudt, en je überproductief maakt

Tijdens de training leer je het volgende

De laatste inzichten in slimmer time-management  plus T.E.A.M.-management

Waarom reflectietijd, overzicht en afstand creëeren je opnieuw controle zal geven

Hoe je overzicht behoudt over je ToDo’s  en je prioriteiten (bij)stelt

Hoe je de methode blijft toepassen zodat het een gewoonte wordt

Hoe je een slimmer time-management systeem opzet aangepast aan jou en de tools die je gebruikt

Hoe je een leeg hoofd en lege inbox krijgt en houdt

Je investering

Wat vorige deelnemers zeggen

Revolutie in mijn aanpak

Ik volg Johan nu al een aantal jaar via zijn ExtraTijd blogs die heel wat interessante tips en ideeën bevatten  en had al een eerste workshop gevolgd, toegespitst op de Getting Things Done methodologie van David Allen. Toch had ik nog steeds problemen om met regelmaat alles te reviewen en waren mijn volgende acties  niet altijd erg duidelijk en overzichtelijk.

Een herfrissing leek me zeker aangewezen en de Master Your To Do workshop was een ideale gelegenheid om mijn focus te hernieuwen. Deze aanpak verschilt van GTD met een invulling van de Ideale Week en de Masterlijst om de korte termijn acties binnen één week in te vullen en af te handelen.

Dit bracht een nieuwe revolutie in mijn manier van aanpak en is zeker een aanrader voor iedereen die worstelt met schijnbaar oneindige todo lijstjes.

Kurt Mortier

Pre Sales Engineer , Elster Energy ICT

Geen stress, meer energie

Het cruciale moment van de cursus kwam helemaal in het begin: ‘Waarom zit jij hier? Waarvoor wil je meer tijd, of wat wil jij met deze cursus bereiken?’ Ik had er nooit aan gedacht toen ik me voor de training Master Your Todo List inschreef, maar als ik er even bij stil sta: eigenlijk wou ik van mijn wekelijkse hoofdpijn af. Al vijftien jaar knallende hoofdpijn op maandag, vaak op dinsdag, tegen woensdag was het meestal onder controle. Geen pijn meer overdag én nog energie over ’s avonds, het leek een wens als voor een vallende ster. Een goede truc om dit te vragen, want zo was ik erg gemotiveerd om de methode uit te proberen. En zie! De eerstvolgende maandag na de cursus fietste ik naar huis met een fris hoofd en het heerlijke gevoel dat mijn werk voor die dag erop zat.

Zes maanden later is de verbetering nog steeds spectaculair. Mijn hoofdpijn is occasioneel geworden en nog steeds gerelateerd aan vermoeidheid, maar niet langer aan stress.

Merci, merci.

Isabelle de Meyere

Cultuurbeleidscoördinator, VGC

Workshop die het een en ander in gang heeft gezet binnen ons bedrijf

Allereerst wil ik graag via deze weg Johan bedanken voor de workshop die hij hier gegeven heeft. Ikzelf heb er heel wat uit opgestoken, en ik merk ook dat er in de dagen na de workshop (en zelfs nu nog) nog steeds gesprekken tussen de deelnemers gaande zijn over hoe ze de tips aan het toepassen zijn binnen hun eigen weekplanning. Wat ik dus met zekerheid kan zeggen is dat de workshop het één en ander in gang gezet heeft binnen ons bedrijf :-).

Ikzelf haalde uit de workshop vooral tips om mijn inbox zo overzichtelijk mogelijk te maken. Het toepassen van de verschillende lijsten (Incubatie / Masterlist / Takenlijst / Wachten Op) binnen Outlook is iets wat ik meteen heb toegepast, en ook “de ideale week” inplannen is een zeer handige (en zelfs leuke) bezigheid. Deze twee elementen hebben voor mij veel meer rust in m’n werkweek gebracht, en daar ben ik Johan erg dankbaar voor. Ook de raad om niet “in je inbox te leven” volg ik op, wat ervoor zorgt dat je veel makkelijker je eigen planning en prioriteiten kan vastleggen. Je leeft immers veel meer volgens je eigen kalender, en niet de kalender die je contacten graag voor je willen inplannen.

Kortom – ik ben super tevreden dat ik aan deze workshop heb deelgenomen, en zou het aan iedereen aanraden die ook maar een tikkeltje het gevoel heeft dat hij/zij wel wat kan verbeteren aan zijn/haar workload.

Philip Cremers

Trade Marketeer , Game Mania

Veel gestelde vragen

Samen met collega's

Tuurlijk vinden we het fijn wanneer jullie met meerdere deelnemers tegelijk komen. Dat bevordert de ‘druk’ om meer te implementeren.
We hebben een voordelig abonnements formule (neem contact op met Tamira) of vraag vrijblijvend een offerte voor een inhouse training van de opleiding Master Your Todo list of een opleiding op maat.

Wat is de refreshgarantie?

We bieden je graag een refresh-garantie aan. Als oud deelnemer aan de open workshop Master Your Todo list mag je elk jaar opnieuw deelnemen aan deze workshop aan het refresh-tarief (100 Euro Excl.)

Onze workshop MYT wordt steeds verder ontwikkeld en je blijft op die manier steeds bij met de laatste inzichten.

Laatste minuutwijziging?

We willen je graag helpen om een oplossing te zoeken voor een last-minute probleem. Je mag gerust je deelname verplaatsen naar een volgende sessie. Je kan je ook laten vervangen door een collega.

Wees niet verlegen

Wanneer we je vraag niet beantwoordt hebben, laat ons weten hoe we je kunnen helpen.

Pin It on Pinterest

Share This