Selecteer een pagina

Master your todo list

Master your Todo list

Voor managers, ondernemers, professionals of medewerkers,die onder andere hun doelen sneller willen bereiken, hun inbox onder controle willen houden, baas willen zijn over hun todo lijst – én die extra tijd nodig hebben.

Maak je in slechts 1 dag de kern, tips en trucs eigen van een eigentijdse timemanagement methodiek. Je tilt je productiviteit en effectiviteit naar een hoger niveau. Je kan precies de zaken doen die nodig zijn om extra tijd te maken voor de dingen die je belangrijk vindt en die je carrière vooruit helpen.

Herken je je hierin?

 • Ben je gepassioneerd bezig met je vak, maar heb je steeds tijd tekort omdat er gewoon teveel op je afkomt?
 • Heb je moeite om je focus en je concentratie te bewaken, omdat er constant nieuwe dingen bijkomen?
 • Heb je  teveel aan je hoofd en lijkt het er de komende tijd niet beter op te worden? Bezorgt dit je onnodig veel stress?
 • Denk je thuis voortdurend aan je werk, krijg je het werk niet meer uit je hoofd, waardoor er ook druk in je privéleven ontstaat?
 • Ben je vaak druk bezig brandjes te blussen en verlies je de belangrijke zaken uit het oog, waardoor  je carrière niet zo snel vooruit gaat als je zou willen?
 • Heb je al van alles geprobeerd om deze problemen op te lossen, maar zonder blijvend resultaat?

Veel managers, ondernemers en professionals worden voortdurend geconfronteerd met nieuwe input en extra vragen. Ze zijn geneigd daar onmiddellijk oplossingen voor te zoeken, waardoor belangrijk werk maar niet meer aan de orde komt. Dit heeft een belangrijke impact op hun carriëre.

Door een gebrek aan productiviteit van kernmedewerkers lopen bedrijven gemiddeld 35% winst mis. Dit is een vaak onderkend probleem, met grote impact.

Stress is een belangrijke factor bij werkonbekwaamheid. Stress ontstaat wanneer het gevoel van controleverlies opduikt.

Een vaak gehoorde opmerking bij managers en kaderleden is dat ze de ganse dag hard gewerkt hebben, maar dat ze niet meer weten wat ze precies gedaan hebben. Vaak zijn ze niet met de belangrijke en strategische zaken bezig, maar met brandjes blussen. Dit heeft geen voldoening in hun werk en dikwijls is dit een rem op hun loopbaan.

Dit kan anders!  Je kan leren om het overzicht te bewaren zelfs in een snel veranderende omgeving, om acties te nemen voor de lange termijn en extra tijd te hebben voor je passies. Dit is precies wat de training ‘Master Your ToDo list’ doet.

Wil je ook meer gedaan krijgen in minder tijd en op het einde van je dag het gevoel hebben dat je effectief en efficiënt gewerkt hebt? Schrijf je dan in voor  “Master Your Todo List”.

Waarom is het belangrijk dat je je de technieken van ‘Master Your ToDo List’ eigen maakt?

 • Je ontdekt hoe je 2 uur per dag kan winnen om je met de belangrijke zaken bezig te houden
 • Je leert een slimmere, complete en efficiënte timemanagement methodiek welke je controle geeft, al je inboxen leeghoudt, en je überproductief maakt.
 • Je leert hoe de meest succesvolle managers deze probleem hebben opgelost.
 • Je krijgt tips aangereikt om het systeem dusdanig te implementeren, dat het blijvend voor je werkt.

Als je je de ‘Master Your ToDo List’ methode eigen maakt, kan je overzicht houden op al je ToDo’s, creeër je tijd voor belangrijke zaken en verlaag je je stress. 

Tijdens de training leer je het volgende: 

 • De laatste inzichten in slimmer timemanagement
 • Hoe je overzicht behoudt over je ToDo’s  en je prioriteiten (bij)stelt
 • Hoe je een slimmer timemanagement systeem opzet aangepast aan jou en de tools die je gebruikt
 • Waarom reflectietijd, overzicht en afstand creëeren je opnieuw controle zal geven
 • Hoe je de methode blijft toepassen zodat het een gewoonte wordt
 • Hoe je een leeg hoofd en lege inbox krijgt

Je investering

De training ‘Master Your ToDo List’ kost slechts 597,- euro.

Als bonus krijg je gedurende  drie maanden opvolging via een maandelijks teleseminar, elke 2de dinsdag van de maand van 19.15 tot 20.00 uur. Indien je niet aanwezig kan zijn dan krijg je een link doorgestuurd waar je de opname kan downloaden en herbeluisteren.  Deze webinars hebben een waarde van 247,- euro!

* Op dit programma zijn de Algemene Verkoopsvoorwaarden van Leveraged van toepassing.

Schrijf nu je in

Garantie

Meer dan vijfduizend deelnemers volgden reeds deze training. Onze doelstelling is er voor te zorgen dat je de methode zelf kan implementeren en op lange termijn blijft gebruiken. Mocht je hier om de één of andere reden niet in slagen, dan kan je de opleiding nogmaals komen volgen. We rekenen je dan enkel de kosten van de lunch aan.
We garanderen je echter dat indien je de methode volgt, je de controle over je werk en je leven terugwint.
ExtraTijd is toonaangevend in België in slimmer timemanagement. Ondernemer en ervaren trainer Johan D’Haeseleer leert je in een heldere en interactieve stijl de methode, de tips en de trucs bij het toepassen van slimmer timemanagement.

Interesse?

Je kan je online inschrijven voor een cursus of contact opnemen met johan@extratijd.be, wanneer je de training wil organiseren bij jou op het bedrijf of vragen hebt over de inhoud of data voor de cursus.

Schrijf nu je in

Pin It on Pinterest

Share This