Selecteer een pagina

Johan DHaeseleer - Jodha

Johan

Johan vind overal hefbomen. Bij Colruyt leerde hij de stiel van werkvereenvoudiger. Jaren later mocht hij ook leiding geven aan alle werkvereenvoudigers bij de grootste retailer in België.

Zijn opleiding als Industrieel Ingenieur hielp om de technische kant van veranderingen onder de knie te krijgen.  Een MBA-opleiding aan de Vlerick zorgde voor extra inzichten in de interactie tussen de verschillende onderdelen in een organisatie.

Zeventien jaar ervaring in veranderingsprojecten leerden hem, met vallen en opstaan, de menselijke dimensie naast de technische kant.

De laatste drie jaar van zijn carriere bij Colruyt was Johan verantwoordelijk voor Opleiding  en vorming.

Vanuit zijn eigen noodzaak om beter georganiseerd te worden,  startte hij zijn zoektocht naar methodieken, tips en trick voor persoonlijke productiviteit. Een zoektocht die nooit zal eindigen.  Alles kan beter en eenvoudiger is één van de vele zaken die ik bij Colruyt kon leren.

Hij startte in 2009 als fulltime ondernemer om ExtraTijd te brengen in Vlaanderen en Nederland. Ondertussen mocht Johan ook internationaal workshops en presentaties brengen.

Daarnaast is Johan  co-founder van 21lobsterstreet, een muziekliefhebber (Heavy-Metal), occasioneel muzikant en boekengek.

Recentste artikels van Johan

AFL 95 Cyriel Kortleven

AFL 95 Cyriel Kortleven

In deze aflevering van onze podcast Memento21 een interview met mijn collega en vriend Cyriel KOrtleven.Waarom zou je luisteren?Je komt onder andere te wetenwie Cyriel is wat het COCD iswaarom Cyriel de verander Mindset belangrijk vindwat Banano's zijn wat Cyriel doet...

Lees meer
Feedback het ontbijt van kampioenen, niet dus

Feedback het ontbijt van kampioenen, niet dus

Ooit al feedback gekregen waarvan je even moest bekomen? Je partner zegt dat ze niet van gele bloemen houdt, wanneer je een boeketje mee hebt als verrassing. Je baas had liever gezien dat je Dirk, je collega, toch anders had begeleid. De bestuurder in de auto gebruikt...

Lees meer
054 – de speeltjes van Steven en Johan

054 – de speeltjes van Steven en Johan

In deze aflevering van onze podcast Memento21 hebben Steven en ik het over onze productiviteits gadgets. Waarom zou je luisteren? Je komt onder andere te weten waarom een aantal van onze speeltjes een serieuze impact hebben onze productiviteit Eigen Gadgets Oura ring...

Lees meer
053 – 9 uitzonderlijke boeken over effectiviteit

053 – 9 uitzonderlijke boeken over effectiviteit

In deze aflevering van onze podcast Memento21 hebben Steven en ik het over de negen uitzonderlijke boeken die een impact gehad hebben op onze effectiviteit. Waarom zou je luisteren? Je komt onder andere te weten welke de negen boeken zijn. (deuuh) waarom...

Lees meer

Johan in 96 seconden

Favoriete artikels

https://extratijd.be/lijsten/

Johan zijn bucketlist

Pin It on Pinterest

Share This