Selecteer een pagina

Johan DHaeseleer - Jodha

Johan

Johan vind overal hefbomen. Bij Colruyt leerde hij de stiel van werkvereenvoudiger. Jaren later mocht hij ook leiding geven aan alle werkvereenvoudigers bij de grootste retailer in België.

Zijn opleiding als Industrieel Ingenieur hielp om de technische kant van veranderingen onder de knie te krijgen.  Een MBA-opleiding aan de Vlerick zorgde voor extra inzichten in de interactie tussen de verschillende onderdelen in een organisatie.

Zeventien jaar ervaring in veranderingsprojecten leerden hem, met vallen en opstaan, de menselijke dimensie naast de technische kant.

De laatste drie jaar van zijn carriere bij Colruyt was Johan verantwoordelijk voor Opleiding  en vorming.

Vanuit zijn eigen noodzaak om beter georganiseerd te worden,  startte hij zijn zoektocht naar methodieken, tips en trick voor persoonlijke productiviteit. Een zoektocht die nooit zal eindigen.  Alles kan beter en eenvoudiger is één van de vele zaken die ik bij Colruyt kon leren.

Hij startte in 2009 als fulltime ondernemer om ExtraTijd te brengen in Vlaanderen en Nederland. Ondertussen mocht Johan ook internationaal workshops en presentaties brengen.

Daarnaast is Johan  co-founder van 21lobsterstreet, een muziekliefhebber (Heavy-Metal), occasioneel muzikant en boekengek.

Recentste artikels van Johan

Afl 115 Remote working Interview met Tim Vanherck

Afl 115 Remote working Interview met Tim Vanherck

In deze aflevering van onze podcast Memento21 een interview Tim Vanherck   Waarom zou je luisteren? Je krijgt een antwoord op volgende vragen: Wie Tim is Wat zijn rol is bij Johnson en Johnson Hoe Tim de Lockdwon beleeft Hoe Tim op afstand zijn team managed....

Lees meer

Johan in 96 seconden

Favoriete artikels

https://extratijd.be/lijsten/

Johan zijn bucketlist

Pin It on Pinterest

Share This