Selecteer een pagina

 

Zaterdag 21 november, had Sylvianne (mijn partner) haar eerste open workshop voor haar Keukenrevolutie. Miljaar! En ze deed dat goed. De workshop was een mix tussen de vaardigheden aanleren om een ‘week’plan om gezond te koken op te stellen en lekkere, gezonde dingen koken.

Negen deelnemers hadden hun weg gevonden naar de workshop. En dat op een zaterdag. Zelfs vanuit de Kempen kwamen 2 dames naar Gent afgezakt. In total 8 dames en 1 heer die de meer wilden weten over hoe je snel, lekker en gezond kan koken.

De workshop zaterdag was super. En alles was echt lekker. Ik heb er van genoten…En Sylvianne doet dat schitterend.

Els De Paepe  –

Keukenrevolutie is toevallig gestart na een open workshop Master your Habits. Tijdens die workshops leren we de deelnemers de vaardigheid om hun gedrag consistenter te maken met hun doelen.

Eén van die ‘habits’ die bijna iedereen onder de knie wou krijgen was gezonder eten. Maar ja, gezond eten is niet altijd lekker, dat kost meer moeite, mijn partner wil dat niet, enz… .

We hoorden een pak redenen waarom het huidige (ongewenste) gedrag blijft bestaan. Bij het afsluiten van de sessie zegt Sylvianne: ”En als ik jullie nu eens gedurende een aantal weken een weekprogramma maak? Zou dat dan helpen?”

Volmondig ja van alle deelnemers. Sylvianne start met het sturen van het eerste weekplan, daarna het tweede en vindt het fijn om dat te doen, hoewel er behoorlijk wat tijd inkruipt. Ik denk dat ze na de derde week ook dacht ik zet die plannen ook op een website en keukenrevolutie was geboren.

Ondertussen is er ook een nieuwsbrief en een site met reeds honderden  gerechten. Het aantal inschrijvers op keukenrevolutie stijgt elke week.

Keukenrevolutie is er voor mensen die in de week slechts een half uur per dag willen spenderen aan de kookpotten. En ook lekker en gezond voedsel op tafel willen zetten. En misschien in het weekend wat meer, omdat koken ook wel leuk is.

Zo sluit Keukenrevolutie mooi aan bij Extratijd. Minder tijd in de keuken is extra leven. En gezond eten is eten dat je helpt om meer energie te generen. Keukenrevolutie helpt bij T.E.A.M-management.

Hoe, door toeval, het onderschap van Sylvianne een duw in de rug krijgt. En dat is wel fijn om te merken, ook wel omdat mijn ondernemerschap dan minder in vraag gesteld wordt.

Lesson learned: een startende business behoeft niet altijd een groot plan. Je lost een probleem op, vindt dat probleem oplossen leuk om te doen en je bent vertrokken. Zo simpel kan het zijn.

Pin It on Pinterest

Share This