Selecteer een pagina

Dit is het vijfde jaar dat ik drie woorden gebruik als richtsnoer voor de komende 365 dagen.

Drie woorden is een strategie van Chris Brogan – schrijver van onder andere Freaks. Ik vind het boek een aanrader wanneer je het gevoel hebt dat je er niet echt bij hoort.

De drie woorden van 2016 begonnen allemaal met de letter D.  – Discipline – Dare – Dedication. Om de logica aan te houden zouden mijn woorden voor 2017 moeten starten met de letter E. Hé, nooit gezegd dat ik een logisch iemand ben.

De zin : “It never Stops” zijn de drie woorden die ik in 2017 ga gebruiken om vooruitgang te boeken.
In 2016 heb ik (eindelijk) begrepen dat er geen zilveren kogel is die alles oplost. De groei van mijn productiviteit – effectiviteit zal niet stoppen. Mijn methodiek om meer meester te worden van mijn to do’s kan steeds verbeteren.

Het stopt niet.

Zeker niet in 2017.

Pin It on Pinterest

Share This