Selecteer een pagina

Gratis ExtraTijd tips

Gratis ExtraTijd tips

Wil je meteen aan de slag? Neem dan een kijkje in het cursusaanbod en schrijf je in voor de cursus die bij je past.

 

Een eerste kennismaking is voor velen de wekelijkse ExtraTijdstips.  Daarin vind je :

  • tips over het bekomen van extra tijd
  • tips over extra tijd van andere experten uit de hele wereld
  • interviews met experten over het creeeren van extra tijd
  • nuttige weetjes over extra tijd

Je krijgt als extra cadeau mijn nieuwe e-book: 9 onbetaalbare lessen die ik mocht leren van mijn opa over productiviteit.

 

Ontvang gratis ExtraTijd tips!

Vroegboekkortingen, tips en nieuws om efficient om te gaan met je todo’s

 

“Ik lees wekelijks je extra-tijd nieuwsbrief. Ik maak er bewust ‘tijd’ voor. Vorige week vond ik het beeld van de schaduw tijdens het lopen ‘knap’ gevonden en zinvol als link naar feedback.”  – Herwig De Coninck Adjunct-directeur Cvo Sint-Godelieve

“Graag wil ik je dit mailtje bezorgen om je te laten weten:

  • Dat ik elke maandagmiddag plan jouw mail te lezen (staat op mijn lijst met stip aangeduid)
  • Dat ik de ene week de effectieve inhoud van de mail ook voor mezelf erg bruikbaar vind; de andere week iets minder (maar dan lees ik de mail “smart”)
  • Dat jouw input voor mij – een kenniswerker die dagelijks vaak door allerlei interne en extern zaken van zijn focus wordt gehouden (of ze proberen toch, maar het lukt hen minder en minder) – vooral dient als wekelijkse reminder dat ik elke week actief moet en wil blijven werken aan “minder werk, meer succes”

 Tx.” – Kristof De Clercq – Account manager Acerta 

“Steeds weer lees ik jouw nieuwsbrief, één van de vele die ik ontvang doch één van de weinige die ik écht lees! ” – Olivier Swyngedouw

Pin It on Pinterest

Share This