Get a life XL

Eendaagse event

Om tegemoet te komen aan de vele vragen van ondernemers,managers en kenniswerkers die verder veel willen gaan dan louter timemanagement, heb ik dit nieuwe event ontwikkeld.
Een bloeiend bedrijf oprichten en een succesvolle carrière uitbouwen en dat combineren met een florerend priveleven vergen veel inzicht, doorzettingsvermogen en kennis. De dagen lijken dan ook vaak te kort, de weken vliegen voorbij en voor je het goed en wel beseft ben je alweer een jaartje ouder.

Lastig dat je bedrijf en je carrière soms zo moeilijk te rijmen zijn met een leuk leven, waar voldoende tijd is voor je gezin, je familie en voor leuke hobby’s. Dat wil je heel graag veranderen, want hoewel je werk je heel veel voldoening geeft, sta je toch ook steeds vaker stil bij de essentie van je leven.

Wanneer je je handen vol hebt, is het heel moeilijk om je leven én je werk echt te veranderen. Waarschijnlijk zijn je dagen zo vol met vergaderen, e-mails verwerken, klanten ontmoeten en tussendoor nog snel een hoop brandjes blussen, dat er niet veel tijd overblijft om je nog te buigen over hoe je dit anders wil aanpakken. Laat staan dat je nog energie over hebt om iets te veranderen.

Heel wat ondernemers en managers gaan hieronder gebukt en vinden maar moeilijk een oplossing voor dit probleem. Dat bewijzen ook steeds meer cijfers en studies. Hoe langer hoe meer hoog opgeleide en succesvolle mensen gaan gebukt onder stress met het risico op een burn-out tot gevolg.

Geldt dat ook voor jou? Lijkt het wel of het leven aan jou voorbij gaat. Je hebt een bloeiend bedrijf, of een succesvolle carrière, maar tegelijkertijd valt het je op dat je steeds meer aan het werk bent. Je leven schiet er regelmatig bij in. Je kinderen lijken ineens 2 jaar ouder geworden en je partner zeurt steeds vaker dat jullie te weinig tijd met elkaar doorbrengen. Het woord “vrije tijd” is al lang verdwenen uit je woordenboek. Je wordt er moe van.

Overkomt het je ook wel eens dat je ‘s morgens wakker wordt en even geen zin hebt om op te staan? Dat je nog voor je je ogen opendoet, denkt aan alles wat je vandaag nog moet oplossen en dat je nu al weet dat het niet zal lukken?

Gebeurt het wel eens dat je verlangend aan de volgende vakantie zit te denken, die jammer genoeg nog heel ver weg is? Dat je nood hebt aan een moment van rust?

Ben jij vaak ‘s avonds en in het weekend nog aan het werk? Ja? Dat is niet zo erg, zolang je er zelf voor kiest en dus net zo goed zou kunnen kiezen om iets leuk te doen met je kinderen of je partner.

Vast en zeker heb je ook al eens gezegd: “Je moet van het leven profiteren, nu het nog kan. Je weet nooit hoe snel het voorbij is,…” Maar doe je dat dan ook? Profiteer jij wel genoeg van het leven, van de momenten die je kan delen met de mensen die belangrijk zijn in je leven. Of merk je dat je veel te vaak aan het piekeren bent, slecht gehumeurd bent of doodgewoon niet aanwezig bent?

Ja? Dan is het hoog tijd om daar iets aan te veranderen. Immers, is dit het leven dat je werkelijk wil? Of denk je steeds vaker dat er toch meer uit te halen moet zijn. Je leeft toch niet alleen maar om te werken?

Wij hebben goed nieuws voor jou, want met ons event: Get a Life XL, leer je opnieuw tijd vrij te maken om te leven en te genieten van zowel een bloeiend bedrijf of een succesvolle carrière als van een ontspannen en vrij leven.

 

Datum:

Vrijdag 15 juni 2018  –  9:00 – 17:00

Locatie:

Investering: 97,- Exclusief BTW

Pin It on Pinterest

Share This