Selecteer een pagina

ExtraTijd en ExtraLeven

EXTRATIJD

Jij en ik krijgen een grote stapel dingen gedaan. Dat is nu zo en dat was in het verleden ook zo. Het is toch niet dat we ganse dag aan het niksen zijn.

Het gaat niet over dingen gedaan krijgen. Dat doen we van nature. In 2003 was ik voor de zoveelste keer overspoeld door veel te veel te doen.

En op dat moment was ik het beu om telkens te merken dat ik mijn tijd en de tijd van degene die ik graag zag, gebruikte om het extra werk gedaan te krijgen.

Tot dat moment was ik nooit bezig geweest met persoonlijke organisatie. Ja, ik had af en toe wel een training time management gevolgd. Dat bleek dan een aantal weken te werken. En wanneer het initiële enthousiasme weggeëbt was, was het business as usual. Wat ik ook probeerde. Niks bleek blijvend te werken.

Alleen er moest iets veranderen. Ofwel een eenvoudigere job ofwel een andere aanpak. Maar ik deed graag wat ik toen deed. Ik was verantwoordelijk voor werkvereenvoudiging bij de meest rendabele retailer : Colruyt. Een job die mij op het lijf geschreven was. Die job opgeven was niet aan de orde. Als niks bleek te werken, dan moest ik maar zelf op zoek naar iets dat werkt voor mij. En dat blijvend werkt.

ExtraTijd

En mijn zoektocht naar meer persoonlijke efficiëntie begon. Ondertussen is het mijn passie geworden en de missie van mijn bedrijf. De doelstelling van ExtraTijd is om te zorgen voor twee zaken : Extra Tijd in je leven Extra Leven in je tijd

Wij helpen jou als kenniswerker om persoonlijk effectiever te worden.

En dat op de meest efficiënte manier. Zodanig dat druk druk druk uit ons leven kan verdwijnen. Zodat je Extra tijd krijgt. ExtraTijd die jij kan opvullen met wat voor jou belangrijk is.

ExtraLeven

Misschien is dat voor jou

  • Sporten
  • Echt niks doen
  • Tijd doorbrengen bij de mensen die je graag ziet
  • Meer projecten op je bord leggen op het werk of thuis
  • Om het even wat voor jou belangrijk is

Ik heb heel veel geleerd tijdens mijn carrière als werknemer bij Colruyt. Ik ben dankbaar voor de kansen en de gekregen lessen.

Daarnaast heb ik een aantal lessen van mijn opa (mijn grootste held) gekregen.

Die lessen van mijn opa zijn samengevat in een e-boekje. Je kan dat boekje niet kopen. Maar je kan het wel gratis ontvangen wanneer je je inschrijft op onze wekelijkse tips.

Daardoor schaaf je makkelijk vijf uur van je werkweek. Schrijf je in voor een onze wekelijkse tips en we houden je op de hoogte van de nieuwste artikels op onze site zodat je nooit iets hoeft te missen. Het is zonde om de ideeën, strategieën en tips en tricks te mislopen. Door de implementatie krijg je extra tijd en door de extra tijd krijg je extra leven.

Ben je nieuw op onze site dan raden we je aan om hier te starten.

Pin It on Pinterest

Share This