Selecteer een pagina

Wie wil er gemiddeld zijn? Niemand. Juist?
Terwijl gemiddeld toch normaal is. Nee, we willen allemaal speciaal, uniek zijn, we willen groeien en een betere versie van onszelf worden…

Waarom is het dat ons (normaal) gedrag veranderingen zo moeilijk is?
Het is omdat ons gedrag veranderen een combinatie is van kennis, motivatie en toestemming. En je zal aanpassingen moeten maken in alle drie de domeinen om de verandering te laten plakken.

In deze keynote (25 – 75 minuten) zal Johan je tonen en laten voelen waarom het persoonlijk experiment je inzicht, kennis, resultaten ,motivatie en af en toe speciaal verhaal zal opleveren.

Dit zal je queeste naar een betere versie van jezelf ondersteunen! Een van de belangrijkste eigenschappen van het persoonlijk experiment is het een groei-mindset cultiveert. Door het worden van een experimens zal je veranderingen ondervinden die je laten groeien, je iets minder gemiddeld maken en waarschijnlijk ook iets minder normaal. Johan demonstreert experimenten die je meer energie, betere slaap, en een berg extra tijd geven waardoor je Uberproductief wordt en veel contenter.

Deze gebrachte experimenten bevatten onder andere :

  • Waarom Doornroosje waarschijnlijk op een slaapinductie mat lag om haar diepe slaap te verbeteren,
  • Hoe boter toevoegen aan je ochtendkoffie je bulletptoof zal maken zoals Marvell’s Luke Cage,
  • Hoe omgekeerd hangen niet alleen voordelen heeft voor Batman,
  • Waarom Christiano Ronaldo en Floyd Mayweather gebruik maken van de Cryosauna (-90°C) om Superman te zijn!
  • Hoe zero drop schoenen je zullen helpen om in de voetsporen te treden van Usain Bolt,
  • Hoe je The Iceman Wim Hof kan worden door anders te ademenen ,
  • Hoe mediteren met een EEG meter je Zen master zal maken,

Dit zijn een aantal voorbeelden van de experimenten die Experi-mens Johan gedaan heeft. Allemaal met het doel om meer tijd, energie en aandacht te hebben. Maar vooral om een betere versie te worden van zichzelf.

En omdat we allemaal een betere vrouw en man willen worden, zal deze keynote nog lang resoneren. Het zal je als deelnemer zeker helpen om aanpassingen aan je leven te doen.

Een superheld worden is niet langer een droom.

Pin It on Pinterest

Share This