Selecteer een pagina

Doenja Goutsmet

Doenja

Op privé vlak is Doenja altijd al voorstander geweest van een efficiënte organisatie. Zowel in haar privé leven als in haar werkleven ervaart Doenja de meerwaarde van organisatie, structuur en efficiënte systemen. Via haar privé blog Logic.life kan je lezen hoe zij voortdurend op zoek gaat naar persoonlijke efficiëntie tijdens de ups en downs van het dagelijkse leven.

Ook tijdens haar job als leidinggevende in de sociale sector merkte Doenja dat veel frustraties van medewerkers te maken hebben met een slechte organisatie en communicatie. Spontaan ging ze op zoek naar efficiëntere manieren van werken. Hierbij werd steeds rekening gehouden met de voorkeuren van mensen en de cultuur van de organisatie. Het resultaat was dat niet alleen het werk vlotter vooruitgaat, maar dat het personeel veel positiever ingesteld was.

Wat voor haar een passie en een evidentie is, is voor vele anderen echter een grote hindernis. Ook in het bedrijfsleven zag zij de nood aan optimalisatie. In het digitale tijdperk van vandaag staan vele bedrijven voor een uitdaging om zich anders en beter te organiseren op administratief vlak. De huidige systemen voldoen niet meer en kleine verbeteringen hier en daar bieden niet de juiste uitkomst. Er is m.a.w. geen nood aan updates van de eigen werking, maar wel aan een volledige business upgrade! Daarom is zij in 2015 gestart als zelfstandige met de zaak LevelEight om zaakvoerders van kmo’s naar een hoger niveau te schakelen. De focus ligt hierbij op het optimaliseren van de administratie aangezien dit het kloppende hart is van het bedrijf.

Voor ExtraTijd geeft zij trainingen rond persoonlijke efficiëntie en gaat zij samen met de deelnemers op zoek te gaan naar een personal upgrade!

Recentste artikels van DoenJa

Als je van beren leren kan, ….

Als je van beren leren kan, ….

Onlangs was ik de stapel papieren aan het sorteren en botste ik op een brief die ik gekregen had van de juf van mijn zoon. Hij zit in de derde kleuterklas en aan de hand van deze beertjes wordt de kinderen aangeleerd hoe ze zelfstandig een taak moeten afwerken. Ikzelf...

Lees meer
Boost your Happiness!

Boost your Happiness!

Deze week zat ik in de auto en hoorde ik op de radio mensen zichzelf een cijfer geven over hoe gelukkig ze waren die dag. Het was meteen een reden om even na te denken over welk cijfer ik mezelf zou geven. Het was op een maandag en die dag was ik goed georganiseerd....

Lees meer

Doenja in 87 sec

Favoriete artikels

https://extratijd.be/lijsten/

Volg Doenja

Pin It on Pinterest

Share This