Selecteer een pagina

David Kirsch

David

David vindt het erg belangrijk dat mensen verantwoordelijkheid voor hun leven nemen. De uitdagingen aangaan die ze dagelijks tegen komen. Om dit te kunnen doen hebben we motivatie of steun nodig om vaardigheden te ontwikkelen die ons hiervoor van nut kunnen zijn. Mensen en organisaties ondersteunen in dit proces is een de rode draad in David’s leven.
Nadat David zijn humaniora in Duits afgelegd had (hij is een van de 76.000 Duitstalige belgen), studeerde hij maatschappelijk werk in Brussel. Hij vervolledigde zijn academisch opleiding met een licentiaat in werkwetenschappen aan de Université Libre de Bruxelles en een cursus in Industrial Engineering.

De eerste helft van zijn carrière bracht hij dan ook als maatschappelijk werker in verschillende OCMW’s door om daarna respectievelijk naar vormingsverantwoordelijke, verantwoordelijke voor sociale zaken en coördinator door te groeien. De laatste drie jaren voor zijn carriere als werknemer werkte hij als trainer en « Coach Work Simplification » binnen Colruyt Group. Hij spreekt Duits, Frans, Nederlands en Engels.

Hij houd ervan mensen in actie te zetten en ze te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Daarom was hij ook van begin enthousiast over het Master Your ToDo-List systeem van Johan: op een heel eenvoudige manier overzicht behouden over je verantwoordelijkheden om doelgericht vooruitgang te kunnen boeken. Tussendoor bewust afstand nemen om daarna efficient in actie te gaan!

Naast zijn werk als trainer bij Extratijd begeleid David ondernemingen in het implementeren van een cultuur van continu verbeteren op een duurzame manier via zijn site Simplitude.

Recentste artikels van David

Afl 109 Ontketen je brein – interview met Theo Compernolle

Afl 109 Ontketen je brein – interview met Theo Compernolle

In deze aflevering van onze podcast Memento21 een interview met Professor Dr. Theo Compernolle. Waarom zou je luisteren? Je komt onder andere te weten wie Theo Compernolle is waarom Theo tegen kantoortuinen is wat de beste adviesen zijn om productiever te worden wat...

Lees meer
Afl 107 Doelen Revisited

Afl 107 Doelen Revisited

In deze aflevering van onze podcast Memento21 hebben Steven en ik het over het doelen, wat er verandert is hoe we over doelen nadenken de voorbije jaren. Waarom zou je luisteren? Je komt onder andere te weten wat wijzigde hoe Johan naar doelen kijkt is er iets dat...

Lees meer
Afl 106 Tim van bambost Jouw GPS naar geluk en succes

Afl 106 Tim van bambost Jouw GPS naar geluk en succes

In deze aflevering van onze podcast Memento21 heb ik een gesprek met Tim van Bambost één van de gastheren van de Tim/Tom podcast. Waarom zou je luisteren? Je komt onder andere te weten wie Tim is wat de GPS is wat het belangrijkste boek is dat Tim ooit gelezen heeft...

Lees meer

David in … nog niet

Favoriete artikels

https://extratijd.be/lijsten/

Pin It on Pinterest

Share This