Selecteer een pagina

David Kirsch

David

David vindt het erg belangrijk dat mensen verantwoordelijkheid voor hun leven nemen. De uitdagingen aangaan die ze dagelijks tegen komen. Om dit te kunnen doen hebben we motivatie of steun nodig om vaardigheden te ontwikkelen die ons hiervoor van nut kunnen zijn. Mensen en organisaties ondersteunen in dit proces is een de rode draad in David’s leven.
Nadat David zijn humaniora in Duits afgelegd had (hij is een van de 76.000 Duitstalige belgen), studeerde hij maatschappelijk werk in Brussel. Hij vervolledigde zijn academisch opleiding met een licentiaat in werkwetenschappen aan de Université Libre de Bruxelles en een cursus in Industrial Engineering.

De eerste helft van zijn carrière bracht hij dan ook als maatschappelijk werker in verschillende OCMW’s door om daarna respectievelijk naar vormingsverantwoordelijke, verantwoordelijke voor sociale zaken en coördinator door te groeien. De laatste drie jaren voor zijn carriere als werknemer werkte hij als trainer en « Coach Work Simplification » binnen Colruyt Group. Hij spreekt Duits, Frans, Nederlands en Engels.

Hij houd ervan mensen in actie te zetten en ze te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Daarom was hij ook van begin enthousiast over het Master Your ToDo-List systeem van Johan: op een heel eenvoudige manier overzicht behouden over je verantwoordelijkheden om doelgericht vooruitgang te kunnen boeken. Tussendoor bewust afstand nemen om daarna efficient in actie te gaan!

Naast zijn werk als trainer bij Extratijd begeleid David ondernemingen in het implementeren van een cultuur van continu verbeteren op een duurzame manier via zijn site Simplitude.

Recentste artikels van David

Afl 119 – Living is learning – Interview met Rob Renders

Afl 119 – Living is learning – Interview met Rob Renders

In deze aflevering van onze podcast Memento21 een interview met Rob Renders CEO van Telsmart Waarom zou je luisteren? Je komt onder andere te weten Wie Rob Renders is Wat de passie van Rob is Welke Tools Rob gebruikt om de lange termijn in de gaten te houden Het...

Lees meer
Afl 115 Remote working Interview met Tim Vanherck

Afl 115 Remote working Interview met Tim Vanherck

In deze aflevering van onze podcast Memento21 een interview Tim Vanherck   Waarom zou je luisteren? Je krijgt een antwoord op volgende vragen: Wie Tim is Wat zijn rol is bij Johnson en Johnson Hoe Tim de Lockdwon beleeft Hoe Tim op afstand zijn team managed....

Lees meer

David in … nog niet

Favoriete artikels

https://extratijd.be/lijsten/

Pin It on Pinterest

Share This