Selecteer een pagina

start hier

Welkom bij ExtraTijd

Jodha zonder achtergrondIk ben Johan D’Haeseleer, bedenker van ExtraTijd. Wanneer je als kenniswerker Extra Tijd wil, maar je weet niet goed waar te beginnen dan is deze pagina voor jou.

Voor mezelf en de leden van de ExtraTijds club, focussen we ons op meer gedaan krijgen in minder tijd, of hetzelfde gedaan krijgen in minder tijd. En niet door harder te werken. Wel door ons brein en onszelf beter te begrijpen, door met ons brein te werken in plaats van tegen ons brein. Door slimmer te werken, door niet meer te doen, door te vereenvoudigen, te systematiseren … Er zijn zoveel mogelijkheden om met met minder inspanningen meer resultaat te halen.

Wil je meer weten over mij ga dan naar deze pagina.

Wat ik geloof is eenvoudig.

We willen allemaal

  • Extra Tijd in ons leven
  • Extra Leven in onze tijd
  • Groeien

Ik wil dat zelf ook. Ik wil dat tonen, ben eerlijk transparant, toon wat werkt voor mij en wat niet voor mij werkt. En wil daardoor een inspiratie zijn zodat je ook Extra  tijd en leven krijgt.

ExtraTijd – quick start

5elementen

Er zijn vijf domeinen die ik zelf belangrijk vind en die je zal terugvinden op onze site

  1. Optimaliseren van T.E.A.M. (Tijd,Energie,Aandacht,Money)
  2. Effectiviteit (De ‘juiste’ dingen doen)
  3. Gedragsverandering (Consistent gedrag)
  4. Ondernemerschap (De ultieme vrijheid – dacht ik)
  5. Fun en impact (Zeventig is het nieuwe vijftig)

Het zijn de hoofdcategoriën van de site. Klik op de implementatie links boven en je vindt er de hoofdindelingen van de blog.

De quick start  zijn een aantal blogs die mijn team, een lezer of ik in het verleden schreef.

Btw : de meest gelezen blogpost ooit, grappig het gaat over lezen.

Missie van ExtraTijd

Ik wil met ExtraTijd zorgen voor minder stress in de wereld. Druk, druk, druk uit ons gemeenschappelijk taalgebruik halen.

We doen dat door ons te focussen op vaardigheden waarin de individuele kenniswerker beter kan worden. Op het domein waar de kenniswerker het stuur volledig in handen kan nemen.

We doen dit door gratis inspiratie aan te bieden in de vijf domeinen waarin ExtraTijd specialist is en wil blijven.

Het meeste wat we met ExtraTijd aanbieden hebben we zelf ook nodig. Het ontstaat in vele gevallen omdat we zelf een oplossing zoeken voor iets dat ons teveel tijd kost naar onze goesting.

actionLaat ons weten waar je mee worstelt als kenniswerker.

Businessmodel

ExtraTijd is ook een bedrijf geworden. Ik ben toevallig in het ondernemerschap gerold. Ik ben eerst een aantal jaar part-time ondernemer geweest. Overdag werknemer – ondernemer by night.

Sinds 2009 ben ik Full-time ondernemer. Ons team blijft elk jaar groeien. Had ik al gezegd dat groei belangrijk is voor mij.

Het overgrote deel van onze omzet komt van de open en inhouse workshops die ExtraTijd op de markt brengt.

Een ander deel van onze omzet ontvangen we door affiliate marketing. We willen over affliate marketing transparant zijn. Hier vind je onze principes wat betreft affliate marketing.

Dank je wel

Dank je wel voor een deel van je beperkte middelen.

Ik zou het leuk vinden dat ExtraTijd ook een deel van jou verhaal wordt. We horen graag van je.

Tamira en ik doen ons best om alle emails te beantwoorden. Een deel van mijn email verkeer wordt opgenomen door Tamira – mijn VA.- mijn virtuele assistente.

Voeg je opmerkingen, bedenkingen toe aan de verschillende blogpost. Of start de conversatie via één van de sociale kanalen waar we aanwezig zijn. (Hieronder in de zwarte footer-band)

Gefocust op jou extratijd – maar ook op die van mij

jodha handtekening

 

 

 

Johan DHaeseleer –  Jodha (The todo Master)

Pin It on Pinterest

Share This