Selecteer een pagina

Bart De Vos

Bart

Begon na zijn middelbare studies aan een job in de horeca. Een job die hem toen al (onbewust) confronteerde met organisatie en efficiëntie in organiseren en klantgericht denken en die hem deed inzien om veel in te zetten in ontwikkeling (persoonlijk als beroepsmatig)

In 1995 begon hij aan een carrière binnen de colruyt group en vervulde gedurende 19 jaar verschillende functies (verkoop, aankoop, ondersteuning, leidinggevend).

In 2014 maakte hij de overgang naar de Vande Avenne groep waar hij als commercieel directeur binnen de vleeswarentak werkt.

Daarnaast doet Bart voor bedrijven begeleiding in business development, intervisies, marktscans, netwerk-ontwikkeling,o pportuniteiten-analyse, en dit zowel in een nationale als internationale context.

Zijn persoonlijke waarden zijn authenticiteit, openheid, enthousiasme en transparantie gecombineerd met een grote drive en een insteek van alles kan beter en efficienter.

Voor extra tijd kijkt Bart naar de business development kant en daagt hij  de trainers en Johan uit om op verschillende manieren naar de zaken te kijken en te durven dromen (en deze waar te maken!)

 

 

Favoriete artikels van Bart

https://extratijd.be/ook-zon-last-cognitus-interruptus//

Pin It on Pinterest

Share This