Selecteer een pagina

Baas over je prioriteiten

Wil je  ook meer gedaan krijgen in minder tijd en op het einde van je dag het gevoel hebben dat u effectief en efficiënt gewerkt hebt?

Eindelijk bestaat er een systeem met praktische tools om uw prioriteiten te stellen en te bewaken. Slimmer, compleet en effectiever time-management. Eigenlijk T.E.A.M.-management.

Garantie: Meer dan drieduizend deelnemers volgden reeds training bij Johan .

Wilt u meer gedaan krijgen in minder tijd?

Schrijf u (hier link leggen naar ‘praktisch’ ) dan snel in!

U kan leren om het overzicht te bewaren zelfs in een snel veranderende omgeving, om acties te nemen voor de lange termijn en extra tijd te hebben voor uw passies. Dit is precies wat de training ‘Baas over uw prioriteiten’ doet.

Voor wie?

Voor iedereen die zich niet gek wil laten maken

Voor ondernemers, managers, kenniswerkers die korte termijn en lange termijn willen samen krijgen en die onder andere hun doelen sneller willen bereiken, hun inbox onder controle willen houden, baas willen zijn over hun to-do lijst – én die extra tijd nodig hebben.

Wat mag je verwachten?

Maak je in slechts een halve dag de kern, tips en trucs eigen van het eigentijdse beheren van je beperkte middelen. Je tilt uw effectiviteit en productiviteit naar een hoger niveau. Je kan precies de zaken doen die nodig zijn om extra tijd te maken voor de dingen die je belangrijk vindt en die je bedrijf vooruit helpen.

  • Je ontdekt hoe je 2 uur per dag kan winnen die je dan kan besteden aan de echt belangrijke zaken.
  • Je leert een slimmere, complete en efficiënte Team-management methodiek welke u controle geeft, al je inboxen leeg houdt, en je überproductief maakt.
  • Je krijgt tips aangereikt om het systeem dusdanig te implementeren, dat het blijvend voor je werkt.

Programma in detail

  • De laatste inzichten in slimmer timemanagement
  • Hoe u overzicht behoudt over uw to-do’s en prioriteiten (bij)stelt maar ook bewaakt
  • Hoe u een slimmer timemanagement systeem opzet aangepast aan u en de tools die u gebruikt
  • Waarom reflectietijd, overzicht en afstand creëren u opnieuw controle zal geven
  • Hoe u de methode blijft toepassen zodat het een gewoonte wordt
  • Hoe u een leeg hoofd en lege inbox krijgt

Door wie

Johan is één van de bekendste time management, effectiviteit experten uit België. Sinds 2004 leert hij kenniswerkers hoe ze productiever kunnen werken, meer kunnen verdienen, en meer resultaten halen in minder tijd.

Zeventien jaar ervaring in veranderingsprojecten leerden hem, met vallen en opstaan, de menselijke dimensie naast de technische kant. De laatste drie jaar van zijn carrière bij Colruyt was Johan verantwoordelijk voor Opleiding en vorming.

Vanuit zijn eigen noodzaak om beter georganiseerd te worden, startte hij zijn zoektocht naar methodieken, tips en trick voor persoonlijke productiviteit. Een zoektocht die nooit zal eindigen. Alles kan beter en eenvoudiger is één van de vele zaken die ik bij Colruyt kon leren.

Hij startte in 2009 als fulltime ondernemer om ExtraTijd te brengen in Vlaanderen en Nederland en daarbuiten.
Daarnaast is Johan co-founder van 21lobsterstreet, een muziekliefhebber (Heavy-Metal), occasioneel muzikant en boekengek.
Johan heeft een diploma Industrieel Ingenieur en Internationale MBA aan de Vlerick Management School. Verschillende opleidingen bij David Allen en Jason Womack gaven extra inzichten in het effectiviteits vakgebied.

Johan predikt “werkvereenvoudiging voor kenniswerkers” en wil onze organisaties minder onderbrekings gericht maken.

Praktisch

• Datum: donderdag 21 maart
• Locatie : La Source – 4WINGS – Nijverheidsstraat 13 – 2260 Oevel
• Investering: – 597, – euro exclusief BTW
Mogelijkheid om deel te betalen via KMO-portefeuille indien je in aanmerking komt.
• Ontvangst vanaf 12.30u, start om 13u. Einde is voorzien om 18u.

Door deze opleiding heb ik meer gemoedsrust gekregen.  Ik ben Johan zeer dankbaar!  De opleiding is aan te raden voor mensen met een overvolle agenda!”

Ariadne Wils

Zaakvoerder , De Draad van Adriadne

Mogelijke vragen

Kan ik mijn inschrijving wijzigingen

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. U mag altijd een collega in uw plaats laten deelnemen. Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wilt u van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat u de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doet u dit niet, dan bestaat het risico dat u de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan Leveraged Bvba
U kan een subsidieaanvraag indienen tot 14 kalenderdagen na de start van de prestaties. Na deze termijn kan u geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heeft u uw identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaartlezer nodig. Indien u nog nooit de KMO-portefeuille heeft aangevraagd kan het twee weken duren voordat uw aanvraag rond is. Breng uw aanvraag dus in orde wanneer u zich aanmeldt! U heeft enkel het erkenningsnummer van Leveraged BVBA nodig DV.O220535

Pin It on Pinterest

Share This