Selecteer een pagina

Alle referals

Paulina Leroy Productmanager Ecolution, Scania Nederland BV oktober 29, 2015

Normaal ben ik geen voorstander van cursussen, maar deze was zeer goed toepasbaar. Heb de ochtend doorgewerkt om de Inbox om te zetten naar Taken, maar het is gelukt! Als resultaat dus een lege inbox. Zal nog een aantal principes goed moeten begrijpen en doorvoeren, maar het begin is er. Veel succes in je verdere opdrachten en hopen dat we dit kunnen volhouden.

default image

Koen Placlet Stafmedewerker Financien en Begroting, WSE Vlaanderen oktober 29, 2015

Toch even meegeven dat de MYT implementatie voor mij goed verloopt. Niet altijd makkelijk vanwege het hoge aandeel ad hoc taken en dus moet ik er goed op letten om het wekelijkse feedback-feed forward moment goed vast te houden. Maar bovenal helpt deze werkmethode mij heel goed om overzicht te houden over al wat er ‘op mijn bord ligt’ en dat allemaal te beheren in behapbare onderdelen. Dat waren precies de voornaamste dingen die ik wou verwerven door aan de cursus deel te nemen. Ik ben dus heel tevreden dat ik dat gedaan heb 🙂

default image

Pieter Castelein Automation Engineer, Quality Coordinator, Flamac oktober 29, 2015

Onlangs heb ik de training Master Your To Do list  gevolgd, en heb hier tal van nuttige tips en tools ontdekt. Ze helpen me om een aantal dingen te kunnen loslaten en prioriteiten te stellen. De aanpak geeft me alvast een bevrijdend gevoel. De manier waarop Johan dit aanbrengt is eveneens heel inspirerend. Ik kan deze opleiding alvast warm aanbevelen.

default image

Katrien de Smedt Manager, Right Management Belgium NV november 11, 2015

De workshop ‘Master Your To-Do List‘ geeft een mooi inzicht in het feit dat we het allen niet beseffen, maar organisatorisch nog heel wat kunnen verbeteren en daarbij ook heel wat tijd kunnen besparen. Alles wordt super goed uitgelegd en achteraf kan je aan de slag met de vele tips en tricks die de workshop meebrengt. Een aanrader voor iedereen en een workshop die, mede ook door Johan, even boeiend blijft van de eerste tot de laatste minuut.

default image

Koen van der Straeten Koen van der Straeten november 11, 2015

Bedankt.

Voor het eerst in jaren met een lege mailbox in weekend gaan geeft een schitterend gevoel

default image

Bastiaan Deschuttere Asset Manager, Prayon NV november 11, 2015

Dankjewel voor de interessante opleiding. Het was zeer praktisch en ik pas al enkele van de geleerde zaken toe. Het geeft instant tevredenheid.

Jan Seurinck Creativity Evangelist Flanders DC november 11, 2015

De principes van Master Your Todo kent iedereen zo ondertussen wel ongeveer. Johan weet aan te geven hoe je ze kan toepassen, reikt concrete tools aan en toont aan dat meer bereiken ook een kwestie van trainen is en dat dat gerust met vallen en opstaan mag.

default image

Priscilla van Herck sportfunctionaris Gemeente Hulshout november 11, 2015

Ik was op een punt gekomen dat enerzijds mijn work-life-balance volledig fout zat, maar ik had ook de indruk dat ik meer uren aan het investeren was zonder ook meer succes te boeken.
Het was net alsof ik achteruit aan het stappen was ipv vooruit.
Daarnaast vond ik het ook een enorme opluchting om te horen dat, zichzelf goed kunnen organiseren, niet bij iedereen aangeboren was en dat sommige mensen daar simpelweg aan moeten werken.
Door de duidelijke uitleg samen met de tips en tricks, kan je onmiddellijk aan het werk.
Ik ben dan ook thuis gekomen heb al mijn mails ouder dan 2 weken verwijderd en heb mijn lijstjes in orde gemaakt en ik heb maar 1 woord : ENERGIE!
Mijn collega’s merken in ieder geval een verschil!

Michael Leliaert Account Manager Alliacta november 11, 2015

Ik was al even aan de slag met de GTD methode van David Allen; maar ik miste enkele praktische, bruikbare tools & tips om dit systeem correct toe te passen. Verder werkte het systeem ook niet helemaal voor mij persoonlijk, maar door de aanpassingen die Johan aanbracht, verwacht ik een veel hogere slaagkans. Dit geeft me opnieuw goede moed om mijn todo lijsten terug op orde te krijgen, met als doelstelling een leeg hoofd, het correct ordenen van prioriteiten en het veranderen van reactief naar proactief handelen. De workshop beperkt zich niet tot het uitleggen van een methode, maar behandelt verschillende aspecten van focus management op een interactieve manier.

default image

Tom Lambrechts Project Expert Atlas Copco Airpower NV november 11, 2015

Een tijdje geleden heb ik de training Master Tour Todo list bij jou gevolgd. Het gaat goed, het is wel werken elke dag om die oude gewoonten er uit te krijgen, maar ik merk traag maar gestaag goede vorderingen. De rust die ik nu ken op mijn werk is verbazingwekkend.

Brecht Buysschaert Gezondheidscoach Springbok Coaching november 11, 2015

Johan windt er geen doekjes om: héél toepasselijke tips & tricks om je dagelijkse turbulente ritme als ondernemer structuur te geven en concreet overzichtelijk te maken. Ik ga telkens naar huis met een ‘kwalitatief lijstje’ die me professioneel vooruit helpt.
DANKJEWEL Johan

Sandra Aerts Managing Partner Data Shift november 11, 2015

Ik heb vorige zaterdag je workshop time management gevolgd op het Bryo event. Super, veel van opgestoken, bedankt.

Sander Tuijn Functioneel Beheerder VGZ november 11, 2015

Mijn inbox is leeg en mijn hoofd rustig. Ik krijg intussen ook allemaal andere mensen aan mijn bureau die hetzelfde willen 🙂 ik ben zo enthousiast dat ik meer mensen aan het helpen ben over te stappen naar jouw methode 🙂

Laura Terlaeken Bryo coordinator Voka november 11, 2015

Nu onze Bryo’s je advies afgelopen week hebben kunnen laten bezinken, wil ik graag nogmaals een woord van dank tot je richten voor je boeiende optreden op onze eventdag.

Intussen hebben we de evaluatie van de dag verzameld en de workshop en business dates met jou werden als zeer waardevol ervaren. Ik las dat de Bryo’s heel wat nuttige en praktische tips mee naar huis namen en deze al volop in hun eigen werkmethodes aan het implementeren zijn, wat mooi is om te horen!

Marleen Kruiswijk Senior trainer en business coach Fridays Off!® november 11, 2015

De Extratijdtips van Johan lees ik elke week met veel plezier. Ze zitten boordevol tips en tricks en ze zetten me altijd weer even tot nadenken. Ik kan ze je van harte aanraden

default image

Dieter Versteckt IT Director Bru- Passion for fabrics november 11, 2015

Ook voor mensen zoals mezelf die al zeer vertrouwd zijn met GTD is de cursus waardevol. Johan voegt nieuwe inzichten toe die enkele mankementen in de GTD methode aanvullen.

Hij weet de materie ook op een aangename en natuurlijke manier aan te brengen, met een goede mix van theorie, anekdote en praktijk.

De training heeft me een boost gegeven om mijn bestaand systeem weer verder te verfijnen en nog beter te maken.”

Joëlle Van de Peer Zelfstandig ondernemer O*RELAIS november 11, 2015

Merci voor de training gisteren!
Desondanks ik al erg vertrouwd ben met de GTD principes heb ik uit jouw training weer nieuwe praktische tips en inspiratie gehaald.

Steven de Block IT Manager Wit-Gele Kruis Vlaams Diensten Centrum november 11, 2015

Bedankt voor je inspiratie en informatie.

2014 was voor mij een succesvol jaar en dat voor een serieus deel te danken aan je inzichten, je wekelijkse mail en de zaken die ik van jou hebt geleerd. Dank je wel

Pierre De Cannière Cluster Manager BMW Group november 11, 2015

… twee dagen coaching…
Was het time management of outlook voor gevorderden?
Neen, eerder een gepersonaliseerde aanpak om orde en structuur aan te brengen en hierdoor goeie antwoorden te geven op lastige vragen.
Hoe word ik niet elke keer weer opnieuw ingesneeuwd in de veelheid van impulsen, vragen, eisen, plannen en beperkingen die het dagelijks leven lastig kunnen maken.

En Johan die u met zachte dwang niet loslaat. Goed. Binnen drie maand vertel ik u of het nog steeds helpt.

default image

Ingrid D’hont Training & development Nationale Bank van België november 11, 2015

Ik ben in de wolken. (Na de workshops Master Your Todo list en Master Your Mailbox)

Claudia Eeckhout Lector new media & Communication technology Howest november 11, 2015

Zéér tevreden van cursus gegeven door Sylvianne

default image

Peggy Marivoet Manager Leadership, Business Management and SRS Trainings Scania Academy Benelux november 11, 2015

We hebben opnieuw vele positieve reacties gehad op de training – dat is altijd leuk om te horen.

default image

Ruud Crabbe Directeur / mede-eigenaar A.S.T Zeeland B.V. november 11, 2015

Bedankt voor zinvolle training van vandaag, ik ben er zeker van dat bij toepassing van de handreikingen dit meer ruimte in rust gaat brengen in mijn hoofd en in mijn agenda.

Joost Otte Bestuursassistent Raad van Bestuur Coöperatie VGZ UA november 11, 2015

Ongeveer een jaar geleden woonde ik een bijeenkomst bij in den Bosch van de oud studenten van de Universiteit Maastricht. Daar gaf je een lezing over je to do list en je mailbox. Sindsdien lees ik elke week met veel plezier je extra tijd mail.

default image

Peter Berckmoes Bedrijfsingenieur Health & Nutrition Evonik november 11, 2015

Gisteren volgde ik bij jou de cursus: Master your to do list.
Bedankt, ik vond het een zeer interessante cursus, ik ga dit zeker proberen toe te passen en begin nu alvast met mijn – @wachten-op – aan te maken.

Kris Thieren Communications Officer UZA november 11, 2015

Met veel aandacht heb ik de sessie ivm Outlook – Master Your Mailbox  in het UZA gevolgd. Dankzij enkele handige tips & tricks kon ik al meteen tijdswinst boeken.

default image

Dirk Witvrouwen Coordinator IT production systems Baltimore Aircoil International nv november 11, 2015

Bedankt voor opleiding mbt Master Your Todo list en praktisch taken/project beheer. Zie er echt wat in, lijkt me eindelijk een toepasbare methode.

Laura Babeliowsky Business Coach Bouw een Bloeiend Bedrijf B.V. november 11, 2015

Johan leerde me hoe ik naast mijn bedrijf ook nog tijd overhoud om nu eindelijk heel goed te worden in Italiaans, 3 keer per week te koken uit een kookboek en tijd te hebben om koffie te gaan drinken met mijn vriendinnen. Een topprogramma!

Trui Moerkerke Communication Manager Flanders DC november 11, 2015

Ik vond de training vandaag boeiend en ga zeker met de voorgestelde lijsten aan de slag. Het is een hele geruststelling dat de veranderingen in agendabeheer geleidelijk kunnen ingevoerd worden. Kleine stappen voor een groot resultaat. Wat ik daarnaast zeer prettig vond aan de opleiding: Johans nuchtere en rustige manier van lesgeven

Marcel Oden Business Manager Bouw een Bloeiend Bedrijf B.V. november 11, 2015

Na de superinteressante trainingsdag Master Your To Do List heb ik meteen het systeem van Extra Tijd ingevoerd voor mijn dagelijks werk. Een warm bad. Deze methode en inzichten geven rust en regie. Al op de eerste werkdag steeg mijn productiviteit met sprongen. Wat ik met mijn extra tijd ga doen? Ons bedrijf verder laten groeien en vaker naar de golfbaan!

Geoffrey Hamon Coördinator onderzoeksprojecten DAE Howest november 11, 2015

Eerst en vooral bedankt voor uw training, het heeft me wel degelijk reeds geholpen.

Meer zelfs, ik kan oprecht zeggen dat uw aanpak veruit de betere is als ik terugkijk naar de meerdere time management cursussen die ik gevolgd heb (ook na uw training). Ik heb dan ook beslist er geen meer te volgen en me te baseren op uw tips, bedankt.

default image

Diedert Debugger Management Consultant Forte november 11, 2015

Nog eens dank voor de training maandag, ik heb er alvast opnieuw de moed door gekregen een en ander terug op te pakken.

Philippe Vrancken Directeur Bouw bij Kumpen sa november 11, 2015

Alvast bedankt voor de interessante toelichting “master your to do list” van vorige week bij ie-net.

praktische tips die dadelijk in praktijk kunnen gezet worden.

de “@wachten-op” is alvast aangemaakt en in gebruik 🙂

outlook blijft echter worstelen.

Tobias Leenaert Directeur EVA november 11, 2015

Johan bracht onze zeer diverse groep op een korte tijdsspanne heel wat nuttige tips en informatie bij. Dit zijn zo van die kleine investeringen die een leven lang impact hebben op je productiviteit… De moeite waard dus!

Kim Peeters HR Business Partner Bouw Multi november 11, 2015

Bedankt voor de boeiende opleiding

Bert Lutin Partner Tax & Legal Moore Stephens Verschelden november 11, 2015

Ik heb genoten van de leerrijke sessie gisterenavond.

Het boek had ik al gelezen, maar de toepassing van het systeem was gestrand op de concrete implementatie.
Door je vele outlook-tips zal ik met hernieuwde moed beginnen.

default image

R.H. Projectingenieur Overheid november 11, 2015

Bedankt voor de interessante cursus MYT.
Ik gebruik het nu sinds de eerste dag opleiding, en het doet me anders werken.

Ik werk nu veel geplander, door de actielijst vandaag / deze week.
Veel minder ad hoc, vroeger was mijn inbox mijn takenlijst…
Zonet viel een hele dag overleg weg, en ik kon direct mijn actielijst halveren.
Pas nadien emails geopend, en wat ad hoc gewerkt.
Niemand die klaagt over mijn andere manier van werken, en ik heb er zelf veel meer voldoening van.
Raar gevoel, maar ik voel me meer en meer “meester van mijn inbox”

Greet Frans Hr Training PSA Antwerpen november 11, 2015

De opleiding is enthousiast onthaald. Werd zelfs besproken op de ondernemingsraad.

Ir. Yentl Swolfs PhD in Materials Engineering KU Leuven november 11, 2015

Ik heb twee jaar geleden een workshop van jou gevolgd bij Leuven Inc en heb me toen ook ingeschreven op je nieuwsbrief. Ik wil je met deze email even bedanken voor de veranderingen die ik, dankzij jou, heb aangebracht in mijn leven. Ik heb zeer veel opgestoken van jouw workshop en nieuwsbrieven en lees veel van de boeken die je aanraadt. Ze hebben niet alleen mijn time en priority management vaardigheden verbeterd, maar ze hebben ook mijn algemene levenskwaliteit verbeterd. Ik kan je daarvoor niet genoeg bedanken.

Laura Buskens

Laura Buskens Alumni Officer Maastricht University november 11, 2015

Johan D’Haeseleer is een inspirerende spreker. Zijn workshop Master Your Todo list geeft goede inzichten en tips om de tijd die we dagelijks kunnen besteden aan zaken nog beter te benutten. De opgedane kennis is zowel tijdens werktijden als in privétijd makkelijk toe te passen. Enthousiast en met veel interactie met het publiek laat hij concreet zien waar we extra kwartiertjes kunnen vinden en hoe we onze ‘to do’ lijsten beter kunnen managen. We hebben na afloop van de workshop die we met hem hebben georganiseerd veel leuke reacties van deelnemers ontvangen.

Peter de Ranter CEO Prosteps november 11, 2015

Bedankt voor de zinvolle training vandaag.  Meer dan voldoende value for money.

Jo Peters Zaakvoerder Deusjevoo november 11, 2015

Onlangs is mijn collega Dries Hermans bij u in opleiding geweest.
Tot zijn eigens grote tevredenheid en ook die van mij.

default image

Benoot Stefaan Werkvoorbereider Fluxys november 11, 2015

Ik kan gerust zeggen dat de cursus MYT mij tijd en comfort ( minder stress) heeft opgeleverd.
Het uitvoeren van projecten is gemakkelijker door MYT en het grootste comfortgevoel is dat ik deze daadwerkelijk uitvoer en mij gesteund voel door mijn uniek lijstsysteem.

Noortje Devaere Marketing Assistant The Hain Celestial Group november 11, 2015

Ik heb het plezier en het genoegen om je te kunnen melden dat ik deze morgen met een schone lei kon beginnen:

Met een lege inbox!

Het heeft mij bloed, zweet en tranen gekost, maar ik heb me toch door alle e-mails kunnen worstelen en deze bij mijn ‘tasks’ gezet.

Het lukt mij tot nu toch wel om mijn weekplanning af te krijgen, wat dan weer wel goed nieuws is.

Graag wil ik je nog eens zeer hard bedanken voor het seminarie!
Ik heb er heel wat handige tips uit geleerd,

Kathleen van den Berghe Owner and Managing Director Château de Minière – A complete wine experience november 11, 2015

Bedankt voor de cursus vandaag, heb veel geleerd, ben gemotiveerd om het in praktijk om te zetten.

Rudi Cranshoff Zaakvoerder - trainer Tao manamgement november 11, 2015

Nogmaals hartelijk dank voor een leerrijke dag – ik heb vele dingen kunnen plaatsen.

Frank van der Zande Supply Chain Consultant FloraHolland november 11, 2015

De workshop Extra Tijd heeft mijn werk echt veranderd. Al tijden was ik op zoek naar een methode om mijn werk beter te plannen en extra tijd heeft mij hier bij geholpen. Het boek heb ik ook uitgelezen en ik kan met recht zeggen dat ik helemaal om ben. Het levert me veel rust en focus op.

De grootste winst haal ik uit de Wachten-op Lijst, de Parkeerlijst en de Masterlist.
– Wachten op beinvloed mijn kostbare tijd/aandacht niet meer.
– De parkeer lijst verkleint de drempel om alle acties, zo onbenullig als wat in mijn systeem te zetten.
– De Masterlist helpt mij om ook lange termijn doelen onder de aandacht te houden en concreet te maken. Ik heb hier ook veel ontwikkeldoelstellingen op staan en zo nu en dan bedenk ik tijdens mijn weekly feedback moment dat ik hier te weinig aan gedaan heb en zet ik een concrete actie voor de komende week op mijn lijst.

Zoals je ziet helpt het mij enorm . Nog bedankt voor de mooie inzichten die ik door de workshop gekregen heb

Liselotte Ampe Project Manager Wijs november 11, 2015

Na één week bewuster omgaan met mijn agenda heb ik al een veel rustiger gevoel. Ik heb op dit moment de wachten op-lijst geïmplementeerd, bereken op maandagochtend mijn capaciteit en kijk wat daaraan eventueel moet veranderen. Die twee zaken hebben al heel erg veel geholpen, maar vooral het inzicht dat mijn hoofd niet bedoeld is om to do’s in op te slaan was heel verhelderend. Ik heb echt het gevoel dat ik meer overzicht heb.

Olivier Swyngedouw ICT (Interim) Manager The Kenshō Company november 11, 2015

De last begint traag maar zeker te verlichten…

Domien Claeys Manager Accountancy
Accountant – Belastingconsulent Vandelanotte november 11, 2015

Na je workshop een 6 tal maand geleden onmiddellijk een ganse zondag besteed aan het opzetten van mijn MYT. 
De eerste dagen/weken mezelf verplicht om alles wat in mijn inboxen binnenkwam door het schema te duwen.
Deze handeling werd zeer snel een gewoonte!
Mijn MYT-systeem is al een beetje ‘geevolueert/gepersonaliseerd’ tijdens deze 6 maand. 
Ik ben op vandaag nog meer overtuigd van de door u, met zo veel enthousiame, verkondigde manier van werken.
Ik heb reeds menig collega, die zich vooral ergeren aan mijn ‘wachten op lijstje’, proberen overtuigen van het volgen van één van je workshops.
Johan, Bedankt voor de extra tijd!!

Mirjam Koudijzer Business Manager Professional Services Cegeka november 11, 2015

Johan, op één of andere manier weet jij je publiek (mij toch) te inspireren.
Wat mij vooral bij blijft is dat het fijn is om ‘door’ je lijsten, de dingen in je hoofd te kunnen los laten. Ik ben idd ook gechoqueerd met hoeveel projecten ik tegelijkertijd bezig ben. Jeses zeg. J Maar zo fijn om nu ergens ‘rust’ te vinden in het ‘systeem’ wat ik opzette.

Steven de Block IT Manager Wit-Gele Kruis Vlaams Diensten Centrum november 11, 2015

Bedankt voor de interessante en inspirerende dag – Master Your Habits –  gisteren.

Ik heb veel energie en goesting om er mee te starten en te experimenteren met je vele tips.

default image

Kristel Diels HR TOTAL Belgium – Retail november 11, 2015

Ik vond de cursus heel interessant maar stond er in het begin nogal sceptisch tegenover. Ik vond niet direct de tijd om mijn lijstjes te maken. Ondertussen heb ik dit wel gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat het mijn werk toch wel wat efficiënter maakt. Het vraagt beslist nog heel wat oefening en discipline en het lukt mij zeker nog niet om dit heel de tijd consequent toe te passen maar ik ben blij dat ik de cursus gevolgd heb en dat ik er heel wat van heb opgestoken.

default image

Werner Brughmans Project Deployment Manager LMS International november 11, 2015

Ik heb het gevoel dat de cursus gisteren de meest toepasbare is van alle cursussen die ik ooit volgde !!

default image

november 11, 2015

Johan heeft mijn leven gered ! Hij heeft me gecoacht in productiviteit en sindsdien leef ik een stuk georganiseerder. Ik kan zeggen dat mijn productiviteit is toegenomen met 30% . Johan is een ‘no-nonsens’ man en ‘master in simplicity’. Hij helpt je zoeken naar oplossingen die passen in jouw realiteit passen en die werken. Hij zal er tijdens zijn trainingen en coachings alles aan doen om je leven te helpen vergemakkelijken.

default image

Gebbe Smet Industieel Ingenieur HVAC Regie der Gebouwen november 11, 2015

Goed systeem.
Ik denk dat ik eindelijk op weg om je systematische aanpak op een goeie manier toe te passen.
Op het werk lukt het nu goed. Nu ook nog thuis proberen toepassen.
Groeten Gebbe
 & bedankt voor alle moeite!

Kenny Steyaert Project Engineer Electricity & Instrumentation Indaver nv november 11, 2015

Tijdens de opleiding MYT (Master your todo list) op 6 november bij Indaver had je vermeld dat je graag feedback krijgt over de sessie.
Wel, nu ik op het einde van de week wat tijd over heb, is het de ideale moment daarvoor.
Ik zal beginnen bij het begin, de dag na die sessie van 6/11/12 ben ik onmiddellijk aan de slag gegaan.
Nl.: Mind dump en het opzetten van  WO-lijst, A-lijst, Master-lijst en I-lijst.
Vervolgens de mailbox opkuisen/organiseren, : acties aan koppelen, WO, projecten.
Van dit resultaat was ik enorm verbaasd, vooral over het feit dat er redelijk wat mensen op WO stonden, waarvan ik het eigenlijk niet meer wist.
Alsook van welke actie ik nog te doen had, welke eigenlijk niet veel tijd in beslag namen.
Vanaf toen was voor mij het tijdperk MYT geboren.
Na het goed schikken van de lijsten, vooral Acties vs Projecten, was mijn totaal overzicht ineens veel duidelijker.
Daarna ben ik begonnen met de weekly reviews, om de lijsten up to date houden, en de acties te koppelen daar waar nodig (vooral het achter de veren zitten van mensen op de WO-lijst), en ook nog op de verschillende projecten progress te boeken. (hier durfde het in het verleden wel is mis lopen, vb. door te hard gefocust te zijn op 1 project)
Tijdens deze weken ben ik ook met outlook wat beginnen experimenteren, regels toevoegen, Taken visualiseren in kleur, …
Omdat dit op het werk zo vlot verliep, maar ik toch werk <-> privé gescheiden wilde houden, heb ik dit ook voor mijn privé op poten gezet (Gmail).
Wat mij vooral opviel is dat hier de incubatielijst snel groot was en daardoor al is opgesplitst.
Maar ook hier was de actielijst met kleine dingen zo groot, dat ik dacht: pfff…! Ik had mij dan tijdens het kerstverlof voorgenomen om deze allemaal op te lossen, en tot mijn grote verbazing was dit op 2à3 dagen opgelost!
Waardoor het bij echt wel doordrong, dat dit met het MYT systeem nooit zo hoog oploopt.
Dus ook privé werkt dit nu perfect voor mij, heb nu veel minder actiepunten, en het geheel is veel overzichtelijker.
Ik heb zelfs mijn vrouw overtuigd om dit mee te doen, en zij begint er nu ook de voordelen van in te zien.
Wat zijn voor mij de voordelen?
Overzicht houden over het geheel (alle projecten)
Progress boeken op alle projecten, hoe klein deze ook mag zijn (en niet alleen het laaste)
Door echte acties te koppelen op de A-lijst, doe ik dit ook vlugger
Kleine dingen slepen geen weken maar aan met de A-lijst: vb vervangen van een kapotte lamp, kader ophangen, …
Weten op welke informatie ik wacht (WO)
Lege inbox!
Voor mij persoonlijk een heel belangrijke: EEN LEEG HOOFD! (door alles op te schrijven of naar jezelf te mailen, eigenlijk als ik eraan terug denk, hoe dikwijls ik vroeger hetzelfde idee had, of dacht dat moet ik nog doen …)
Conclusie:
Ikzelf ben zeer blij dat ik deze workshop gevolgd heb, ik heb nu echt het gevoel alles zowel werk als privé onder controle/overzicht te hebben.
Met vriendelijke groeten,
Kenny

default image

Geert Coppens CEO Willco- Products november 11, 2015

Mijn verkopers volgden allemaal de workshop bij Johan. Daarna vroeg ik voor een aantal een 1 op 1 coaching. Ik ben daar nog steeds tevreden over.

Pieter Claes Coffee Expert The Java Coffee Company NV november 11, 2015

Ik heb Johan leren kennen als uitstekende trainer op een Getting Things Done-cursus. Vervolgens enkele individuele sessies met Johan voor de implementatie van Extratijd methode gedaan, zodat ik nu zelf elke dag, elke actie vanuit deze methode toepas. Het helpt je elke dag, op elk moment, privé en op het werk, op een heldere manier verder met al je to do’s, agenda en acties. Johan is een echte expert, en verschaft je inzicht in je dagelijkse functioneren en heeft me geholpen een enorme stap te zetten in mijn persoonlijke organisatie! Een echte must als je vooruit wilt in persoonlijke efficiëntie en helderheid in je hoofd!

default image

Jan Verhoeven Sales Manager Power Products & Power Systems Division november 11, 2015

Enkele maanden geleden heb ik één van jouw trainingen kunnen volgen omtrent het Master Your Todo -principe. 
Om met de deur in huis te vallen: dit was voor mij een ‘lifechanger’, zoniet een ‘lifesavier’. 
Door reeds enkele structurele veranderingen aan te brengen, en het algoritme van MYT trachten toe te passen, moet ik met blijdschap bekennen dat dit reeds een grote impact heeft gemaakt op mijn gemoed, collega’s en persoonlijke omgeving .
Eeuwige dank, en met vriendelijke groeten

default image

Peter van de Weeen november 11, 2015

Nogmaals bedankt voor de fantastische workshop in Antwerpen vorige dinsdag.
Het “systeem” dat ik over de jaren ontwikkeld had was niet slecht, maar had duidelijk zijn tekortkomingen en er zijn een aantal dingen uit je workshop die ik al meteen beginnen gebruiken ben.

default image

Hans Vanstechelman Project Manager North Sea Boating november 11, 2015

Ik ging een training volgen. In productiviteit. Nu vond ik mezelf eigenlijk wel al niet onverdienstelijk productief. Ik krijg dingen gedaan, vond ik.
Maar ik had behoefte aan rust in m’n hoofd. Aan me goed voelen wanneer ik eens iets ‘niet’ doe.
Ik kwam met de instelling geen gemakkelijke klant te zijn. Ik heb een hekel aan jargon, aan dure woorden en vooral aan monologen en geestdodende presentaties. Bovendien ben ik veeleisend en te ongeduldig om lang op resultaten te wachten. Ik verwachtte direct resultaat! Het is toch een cursus productiviteit en time-management, niet?
Het was dus heel verfrissend om door Johan geconfronteerd te worden met alle mogelijkheden voor verbetering. Dat je niet noodzakelijk in stressmodus moet zijn om snel goede resultaten te boeken. Hij daagt je uit, trekt aan je gewoontes en stelt confronterende vragen.
En plus, hij is ‘as no-nonsense as they come’. Net wat ik nodig had!
Johan leerde me dat het ook anders kan. Dat je begraven kan zijn in het werk en toch ‘in controle’ kan zijn en tegelijkertijd volledig rustig in je hoofd. Door hem kreeg ik op zeer korte termijn grip op mijn to do’s en werd ik stressbestendig in het kwadraat. Johan leert je hoe je met enkele eenvoudige veranderingen in je gedrag op de meest effectieve en efficiënte manier kan omgaan met je beperkte tijd en aandacht. Hoe je stap voor stap tot een systeem kan geraken dat alles aankan.
Ik leerde efficiënter omgaan met input en hoe ik voor mezelf een overzicht kan bewaren. Johan’s oefeningen waren concreet en duidelijk. De workshop was een ware eye-opener. Soms confronterend, maar door Johan’s gevoel voor humor meestal bijzonder plezierig. Ik ging de deur uit met iets tastbaar: een hoop verwerkte todo’s en een heerlijk gevoel van rust in mijn hoofd.
Je boekt ook direct resultaat, doordat je tijdens de workshop je eigen materiaal gebruikt. Dat maakt het lekker persoonlijk en je hebt dus sowieso toegevoegde waarde! Verder kreeg ik ook een heleboel concrete handvaten om er verder in te vliegen en om verder te werken aan meer controle en overzicht in mijn leven. Ik kan gerust stellen dat het me per week een volle dag tijd bespaart!
Het mooiste van alles: Ik neem mijn werk nooit meer mee naar huis. Nooit. En dat bespaart pas eindeloos veel tijd!

default image

Dennis van Erp november 11, 2015

Nogmaals bedankt voor de geslaagde cursus woensdag.

default image

Nancy Harcourt R&D Manager Corporate Chemistry Recticel november 11, 2015

Ik vond de cursus zeer goed gebracht, bruikbaar en pragmatisch.
Ik moet zeggen dat ik gisteren in vol enthousiasme begonnen ben met folders ‘tijdelijk’, ‘wo’ en ‘weekacties’ te maken…
Het is te gek om waar te zijn maar ik heb precies al meer energie…
Waarschijnlijk alleen al het effect om eindelijk eens een lege inbox te zien, doet precies wonderen. Nieuwe mails worden nu onmiddellijk geklasseerd volgens de geleerde systematiek.

Martin Koffijberg Product Marketing Manager Diebold, EMEA november 11, 2015

Nogmaals dank voor de uitstekende cursus gisteren, veel geleerd. Ik ben inmiddels bezig om e.e.a. toe te gaan passen.

Agna Francis Head of Material Development Datwyler Sealing Solutions november 11, 2015

De cursus afgelopen woensdag was super! Heel inspirerend gegeven. Mijn inbox is ondertussen LEEG en mijn @ lijstjes gevuld.

Mathieu vanden Bulcke QA Engineer, JSR Micro november 13, 2015

Une formation très agréable à suivre, de part l’enthousiasme et la dynamique du formateur, tout en étant articulée autour d’une méthode claire et concrète.
L’expérience du formateur ainsi que ses trucs et astuces incitent à mettre en pratique la méthode proposée, basée sur le Getting Things Done de David Allen.

default image

Anthony FERON Java Developer, IT Applications november 13, 2015

Je tenais à vous remercier pour la formation “Master your todo list”.
Agréable à suivre, très claire, exercices faciles mais qui permettent d’ouvrir les yeux sur certains “problèmes” de notre gestion du temps.

default image

Radu Gavril Software Developer, LMS ROMANIA november 13, 2015

I have participated to your MYT presentation in Brasov.

I am very glad that I have participated. I have learned a lot of new things and I find it quite useful for my daily work.

default image

Chuck Mead MD, Lms Coralville november 13, 2015

I believe your workshop was quite successful.  I have heard many positive comments and commitments to implement at least some of the ideas you presented.  Thanks again for making the long trip to the States!

Pierre De Cannière Cluster Manager Qualification & Retail HR Belgium BMW Group november 13, 2015

… twee dagen coaching en opvolging… Was het time management of outlook voor gevorderden? Neen, eerder een gepersonaliseerde aanpak om orde en structuur aan te brengen en hierdoor goeie antwoorden te geven op lastige vragen. Hoe word ik niet elke keer weer opnieuw ingesneeuwd in de veelheid van impulsen, vragen, eisen, plannen en beperkingen die het dagelijks leven lastig kunnen maken. En Johan die u met zachte dwang niet loslaat.

Gert Trekels Incubator Manager - KU Leuven LCIE december 10, 2015

Bedankt voor de tips ivm de ToDo lijst, de komende weken ga ik ze proberen toe te passen.

Kristof DEPREITERE Tuincentrum Depreitere bvba december 11, 2015

Johan leerde me in 1 dag een duidelijke en concrete structuur op te zetten om mijn To Do’s te organiseren. GTD in de praktijk, onmiddellijk bruikbaar !

Thx Johan !!

Tim Maerevoet Consultant SRS Scania december 11, 2015

Algemeen een supertraining ! Het heeft me heel hard geholpen in men professioneel en prive leven.

E.S.J. (Liesbeth) van Gils-van Rooij MSc Secretaris Raad van Bestuur Huisartsenposten Oost-Brabant december 11, 2015

Hartelijk dank voor jouw wekelijkse inspirerende mails! Het is de enige nieuwsbrief die ik ook écht lees.

Anne-Marie Vandenborre EHS & HR Leader bij European Owens Corning Fiberglas december 21, 2015

Dank voor het artikel ‘Het gevaarlijke kantje van enthousiasme’, ik had een aha-erlebnis toen ik het las.

Na afronden van 80% van projecten, verlies ik vaak mijn enthousiasme. Wanneer de grootste kaap is geslecht en de grootste uitdagingen zijn verwezenlijkt, voel ik me al snel verveeld en kijk ik uit naar nieuwe zaken. Veel te vaak heb ik hierdoor aan mezelf getwijfeld en gedacht dat ik geen doorzetter was, omdat die laatste 20% me niet meer interesseerde.

Door jouw artikel besef ik dat ik een dopamine-zoeker ben. Ik ben enerzijds van mijn stuk gebracht, omdat de puzzelstukken nu samen vallen, maar anderzijds is het ook een ongelooflijke geruststelling.

Uitdaging is nu om de voor- en nadelen van mijn enthousiasme in balans te krijgen. Goed voornemen nummer 1 voor 2016.

Katelijne Vancleemput POM West-Vlaanderen januari 15, 2016

Ik zocht vooral naar meer gemoedsrust om te weten dat ik over alle taken controle en overzicht heb. Deze workshop leerde me een methode die me betrouwbaar en eenvoudig uit te voeren overkomt. Ik heb zin om er direct mee aan de slag te gaan.

Kris Gevaert Automation Engineer GEA februari 1, 2016

Ik gebruik je systeem idd nog steeds. Ik ben er heel tevreden over. Het vraagt permanente aandacht maar het overzicht dat het mij geeft in mijn taken is bijzonder waardevol.

Ik zou het dus iedereen aanraden.

Gwenaelle Ballesteros HR Coordinator ENTSO-E februari 25, 2016

The training was really interesting and useful. Johan is really a specialist in the area and kept the level of attention high.

Ingrid Wauters ICT Business Analyst, Game Mania februari 29, 2016

De insteek was bij mij zeer eenvoudig. Op het einde van de werkdag heb ik zelden een voldaan gevoel van wat ik die dag bereikt had, en dat neem je gemakkelijk mee naar huis. Ook het feit dat er constant storende factoren passeren, zoals dringende problemen, onverwachte situaties, gebrek aan informatie, concentratieproblemen, … liggen mee aan de basis.

De workshop heeft mij meer inzicht gegeven hoe ik een beter overzicht kan krijgen van mijn taken, door een paar kleine ingrepen toe te passen. Ik zat al op het juiste pad, maar de ToDo-lijst nog iets meer in detail uitwerken en opdelen zal dus een betere kijk geven op de workload. De oefeningen die je op je eigen ToDo-list moest doen, waren zeer verhelderend. Er zijn ondertussen ook al enkele ideetjes ‘geboren’ J. En de eerste stap is ook al gezet, want ik heb voor volgende week al wat tijd ingepland om een aantal stappen ook effectief uit te voeren.

Het is wel heel duidelijk dat zoiets niet van de één op de andere dag gaat lukken, het is een groeiproces en we gaan klein beginnen.

Ook de tips ivm het verbeteren van je concentratie zijn zeker het proberen waard.

Het niveau waarop Johan zijn eigen ToDo-list beheert, is misschien wel wat te hoog gegrepen voor mij J

Maar ik ben woensdag wel met een positief gevoel naar huis vertrokken JJJ

Bedankt voor de workshop !

Pieter Mollemans Adjunct van de directeur VGC maart 1, 2016

Na de inspirerende workshop van donderdag op de VGC, heb ik me meteen ingeschreven voor je nieuwsbrief.
Hopelijk lukt het me om enkele van je tips te implementeren.
Alvast bedankt voor de inspirerende en leuke dag!

Philip Cremers Trade Marketeer Game Mania maart 3, 2016

Allereerst wil ik graag via deze weg Johan bedanken voor de workshop die hij hier gegeven heeft. Ikzelf heb er heel wat uit opgestoken, en ik merk ook dat er in de dagen na de cursus (en zelfs nu nog) nog steeds gesprekken tussen de deelnemers gaande zijn over hoe ze de tips aan het toepassen zijn binnen hun eigen weekplanning. Wat ik dus met zekerheid kan zeggen is dat de workshop het één en ander in gang gezet heeft binnen ons bedrijf :-).

Ikzelf haalde uit de workshop vooral tips om mijn inbox zo overzichtelijk mogelijk te maken. Het toepassen van de verschillende lijsten (Incubatie / Masterlist / Takenlijst / Wachten Op) binnen Outlook is iets wat ik meteen heb toegepast, en ook “de ideale week” inplannen is een zeer handige (en zelfs leuke) bezigheid. Deze twee elementen hebben voor mij veel meer rust in m’n werkweek gebracht, en daar ben ik Johan erg dankbaar voor. Ook de raad om niet “in je inbox te leven” volg ik op, wat ervoor zorgt dat je veel makkelijker je eigen planning en prioriteiten kan vastleggen. Je leeft immers veel meer volgens je eigen kalender, en niet de kalender die je contacten graag voor je willen inplannen.

Kortom – ik ben super tevreden dat ik aan deze workshop heb deelgenomen, en zou het aan iedereen aanraden die ook maar een tikkeltje het gevoel heeft dat hij/zij wel wat kan verbeteren aan zijn/haar workload.

Marjon Van Erp-Kemps Telefonische acquisitie l Helpende Hand l Coach maart 9, 2016

Johan, je hebt me geïnspireerd, ik ben je handleiding aan het lezen en krijg vandaag inzicht in de tijd die ik aan het netwerk spendeer.

1e stapjes ….

En wat een wijze lessen van je opa, hadden van mijn vader kunnen zijn!

Niko Mollen Operations Supervisor - METALLO-CHIMIQUE N.V. maart 31, 2016

Deze cursus is super als je net zoals ik een agenda hebt die overloopt. Johan leert je om op de eerste plaats structuur te creëren en uw prioriteiten te stellen. In vele gevallen ben jezelf diegene die dit kan, ieder twijfelt er echter aan en heeft elke dag wel een andere brand om te blussen. Door de aangeleerde technieken toe te passen leer je om nuttig om te gaan met je beschikbare tijd en stoorzenders uit te schakelen.

Er komt tijdens deze workshop veel info op je af, maar als je deze achteraf rustig toepast zie je de puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Wat er dan echt voor zorgt dat je die achterstand weghaalt, nieuwe projecten beter mee opvolgt en je team een leider ziet die het overzicht bewaart en er voor hen is, want zoals we allen weten is dat een meeting met collega’s die met hun gedachten er niet bij zijn omdat ze geen tijd hebben niet leuk. Ik ben blij dat ik die collega niet meer ben.

Kurt Mortier Pre Sales Engineer at Elster EnergyICT april 10, 2016

Ik volg Johan nu al een aantal jaar via zijn extratijd blogs die heel wat interessante tips en ideeën bevatten  en had al een eerste workshop gevolgd, toegespitst op de Getting Things Done methodologie van David Allen. Toch had ik nog steeds problemen om met regelmaat alles te reviewen en waren mijn volgende acties  niet altijd erg duidelijk en overzichtelijk.

Een herfrissing leek me zeker aangewezen en de Master Your To Do workshop was een ideale gelegenheid om mijn focus te hernieuwen. Deze aanpak verschilt van GTD met een invulling van de Ideale Week en de Masterlijst om de korte termijn acties binnen één week in te vullen en af te handelen.

Dit bracht een nieuwe revolutie in mijn manier van aanpak en is zeker een aanrader voor iedereen die worstelt met schijnbaar oneindige todo lijstjes.

default image

april 15, 2016

Deze opleiding heeft me geïnspireerd op allerlei vlakken. Niet snel neen kunnen zeggen op taken en te weinig delegeren brengen me vaak in situaties van lang doorwerken om deadlines te halen, om dingen afgewerkt te krijgen. Door van deadline naar deadline te hollen krijg ik vaak een zeer oncomfortabel gevoel. Al moet ik zeggen dat er ook wel gelukstofjes vrijkomen wanneer je op het laatste moment nog iets afgewerkt krijgt. Echter de energie die hieraan voorafgaat  is buiten proportie. Nu besef ik dat dit voornamelijk komt omdat ik mijn eigen niet goed organiseer. Deze cursus biedt handvatten aan hoe het wel kan lukken. Hoe je je deadlines kan voorblijven. Hoe je het overzicht blijft bewaren op alles waartoe je je engageert. Het feit dat er bij mij vaak erg weinig doe-tijd overblijft was erg confronterend. Hetgeen ik ook met mijn direct leidinggevende besproken heb. Door het bespreekbaar te maken zie je vaak zelf al mogelijke oplossingen. Het verloopt allemaal nog verre van perfect, maar het gevoel van een leger hoofd te hebben en makkelijker beslissingen te kunnen nemen zijn al de eerste vruchten hiervan. Het smaakt zeker naar meer. De motivatie is er om het vol te houden en verder te optimaliseren.

default image

Marc Lens Head of the electricity team - NBB DRUKKERIJ / ENGINEERING mei 5, 2016

Heb je workshop gevolgd en met succes.
Als je dit goed kan vertalen naar je eigen takenpakket werkt Outlook voor jou.

Je persoonlijke assistent die alles overzichtelijk up-to-date houdt. Het vraagt weinig tijd en met een centraal persoonlijke verzamelplaats valt er nog weinig tussen de plooien. Je zet de vinger op de juiste zere plekken en voor diegenen die willen gaat een wereld structuur en rust open. Nooit meer iets vergeten of verloren.

Je bent gedreven en werkt inspirerend. Doe verder, er is nog veel te doen in deze wereld.

Diegenen die het willen horen stuur ik door naar je workshops. Anderen, tja…

Isabelle de Meyere Cultuurbeleidscoördinator, VGC augustus 3, 2016

Het cruciale moment van de cursus kwam helemaal in het begin: ‘Waarom zit jij hier? Waarvoor wil je meer tijd, of wat wil jij met deze cursus bereiken?’ Ik had er nooit aan gedacht toen ik me voor de training Master Your Todo List inschreef, maar als ik er even bij stilsta: eigenlijk wou ik van mijn wekelijkse hoofdpijn af. Al vijftien jaar knallende hoofdpijn op maandag, vaak op dinsdag, tegen woensdag was het meestal onder controle. Geen pijn meer overdag én nog energie over ’s avonds, het leek een wens als voor een vallende ster. Een goede truc om dit te vragen, want zo was ik erg gemotiveerd om de methode uit te proberen. En zie! De eerstvolgende maandag na de cursus fietste ik naar huis met een fris hoofd en het heerlijke gevoel dat mijn werk voor die dag erop zat. Zes maanden later is de verbetering nog steeds spectaculair. Mijn hoofdpijn is occasioneel geworden en nog steeds gerelateerd aan vermoeidheid, maar niet langer aan stress. Merci, merci.

Eliza de Rijcke Corecrew oktober 10, 2016

Dank je voor jouw interessante presentatie!

Bert Sercu Chief Sustainability Officer - Durabilis februari 15, 2017

Het was erg interessant en ook heel tof gebracht. Bedankt om veel van onze medewerkers incl. mezelf opnieuw te inspireren!

default image

Read My Lips – The Speakers Office mei 4, 2017

Hier even een mailtje om mee te delen dat Royal Crown erg tevreden was over je keynote. Ze vonden dat alles vlekkeloos verlopen was en dat de timing goed zat.

default image

Renée Lorie Read My Lips – The Speakers Office mei 11, 2017

Bij deze wil ik je graag laten weten dat het opleidingsinstituut van de Federale Overheid tevreden over de presentatie Timemanagement die je aan hen hebt gegeven. Ook wij willen je graag bedanken!

Faima El Aissaoui Deskunidge - Rekrutering en Selectie - Loopbaan - HR - Vlaamse Overheid mei 17, 2017

Ik wou je nogmaals bedanken voor de workshop (MYT en MYM)  die u vorig jaar hebt gegeven. Ik vond het een fijne en zeer leerrijke workshop.

default image

Jan De Clippel Ingenieur - DE CLIPPEL nv mei 29, 2017

Beste Johan, ik heb een aantal jaren geleden via BRICS van de confederatie bouw (georganiseerd door Francoise Nowé), een uiteenzetting van u gevolgd ivm het organiseren van je mailbox (maken van verschillende inboxen (niet belangrijk), @wachten op,…) hetgeen ik dan ook toegepast heb. Helaas is laatst mijn pc gecrasht met gevolg dat ik deze Outlook regels kwijt ben en niet meer kan recupereren.

Kan u mij uw syllabus terug bezorgen zodat ik dit opnieuw kan implementeren?

Alvast bedankt.

Bianca Ionescu

Bianca Ionescu Software Development Engineer at Siemens Industry Software juni 8, 2017

Johan was very friendly and he managed to share his enthusiasm with us. The workshop was entertaining and fun. I liked the fact that he tried to remember our names; this creates a connection with the trainer and you feel more involved in the workshop.

At the beginning of the training, Johan asked us to write down what we expect to achieve by the end of the day. My list was:

  1. At the end of the day I want to be excited about the things I learned and willing to change my behavior to be more productive.
  2. I want to put things down in my notebook (that means I liked the ideas presented and I want to remember them)
  3. I want to be eager to discover what the second day of training brings us.

By the end of the training, I had a bunch of pages full of ideas to implement, interesting facts about attention and decision making and a list of books to read. I was excited to open Outlook and start organizing emails and tasks. The thing that I liked most is that we were encouraged to find something that works for us rather than just copy Johan’s methods.    Overall, the training exceeded my expectations and was really helpful for me to start being more careful with my everyday schedule and with the way I use my mental and phisical energy.

Thanks, Johan, for a great workshop. I already started to implement lists – small steps, started with the Action and Incubation lists. Also implemented some rules. All the best, Bianca

default image

Danielle Jacobs augustus 29, 2017

Ik ben Danielle Jacobs (General Manager Beltug) .

Beltug is een vereninging van IT-verantwoordelijken van grotere bedrijven en ik ben supertevreden van de coaching die ik bij johan heb gevolgd.Het probleem dat ik had met mijn opvolging van mijn werk was dat alles in mijn takenlijst door mekaar liep. Privé, werk, opvolgen van medewerkers, opvolgen van projecten. Het was gewoon veel te veel. Het overzicht was totaal kwijt.

En het grote voordeel na deze coaching is dat ik eigenlijk alleen nog zie waar ik mij deze week wil mee bezig houden. De rest is er nog wel want de controlefreak in mij vindt het wel belangrijk om te weten dat al die andere zaken nog makkelijk vindbaar zijn maar het belast mijn hoofd niet meer. Wat ik echt super vind is, dat ik nu eigenlijk elke dag op een andere manier werk. Wat ik vaststel is dat ik elke dag opnieuw door de coaching veel gerichter te werk ga en dat ik mij focus op die dingen die ik echt gedaan wil hebben. In plaats van mij te laten voortduwen door mails of telefoontjes die binnenkomen.

Ik ben echt supercontent.

referal danielle jacobs from Johan DHaeseleer on Vimeo.

default image

Gert Molkens RCDD, FLEXIP september 2, 2017

Nog bedankt voor de opleiding (Master Your Todo list) gisteren. Zoals gezegd heb ik me de laatste maanden al behoorlijk verdiept in persoonlijke productiviteit waarbij ik diverse zaken heb opgepikt uit podcasts, onder andere die van jullie. Ook tal van gewone, e- en audioboeken passeerden de revue.

Ik ben dus zeker niet onwetend noch onvoorbereid naar je cursus gekomen en had enkele concrete vragen klaar zitten waar ik nog verduidelijking over nodig had.

 

Die roadblocks op mijn weg naar nog meer productiviteit wist je gezwind op te ruimen. De extra inzichten die je verschafte zullen mijn reis om de ‘force’ te ontdekken zeker versnellen en aangenamer maken. Dezelfde avond nog heb ik mijn systeem alvast aangepast met twee quick wins die ik van de training heb onthouden en vandaag heb ik daar de vruchten van geplukt. Kortom, topcursus die ik aan iedereen kan en zal aanbevelen en die de investering meer dan waard is. Feel free om dit te delen en mij als referentie aan potentiële klanten door te geven.

 

P.S.: als ik mijn iTunes eindelijk terug werkende krijg dan zal ik jullie Memento21 podcast zeker ook een positieve beoordeling geven!

Jef Schrauwen Zaakvoerder Atelier Schrauwen september 22, 2017

Eind 2015 volgde ik de opleiding Master Your Todo List van Extra Tijd.

Na het overwinnen van de eerste weerstand ging het opzetten van de lijsten vrij vlot. Maar het implementeren van het systeem in mijn dagelijks werken ging iets minder snel.

Door één op één gecoacht te worden door Johan ging dit vlotter, enerzijds door het persoonlijke advies en anderzijds door de opvolging die er elke twee weken was. Het voelde op een bepaalde manier als huiswerk maken tegen de volgende sessie en dit gaf mij genoeg motivatie om door te bijten en mijn systeem op punt te zetten.

Filip Depover Operations Manager - Cretes november 19, 2017

Paar weken geleden volgde ik de opleidingen master your todo list en master your inbox.

Ondertussen heb ik veel zaken geïmplementeerd o.a.  regels in outlook.
Dit systeem en mijn implementatie werkt goed.

default image

Bart Niemegeers Zaakvoerder - Prohead november 22, 2017

Ik ben een believer van het eerste uur. Reeds 10 jaar geleden (Je werkte toen nog bij Colruyt) volgende ik mijn eerste Getting Things Done. Jarenlang probeerde ik verschillende methodes, vooral op papier. De ene sneuvelde al sneller dan de andere. Ik had mijn systeem voor zo’n 70% in orde. Ik kreeg het sluitend door recent de training MYM te volgen. Ik hou mijn systeem nu al maanden vol, mijn mailbox is dagelijks zo goed als leeg.
De MYT opleiding is inmiddels een standaard training voor elk van onze ingenieurs geworden. Mijn ervaring is immers dat iedereen hier mee worstelt.

Pin It on Pinterest

Share This