Selecteer een pagina

In deze aflevering van onze podcast Memento21 een interview met Ann Verlinden

 

Waarom zou je luisteren?

   

  Dit is hoe Ann zichzelf omschrijft.

  Eigenaar van Infinio. Infinio leert leidinggevenden beter te communiceren met hun medewerkers. Zowel gesprekken aan de koffie automaat, als teammeetings, one2one- en feedbackgesprekken… Je kan mijn deskundigheid inhuren via coaching, training of bemiddeling. Mijn stijl? spontaan, praktisch, en confronterend. Dit doe ik inmiddels 9 jaar. Hiervoor heb ik zelf 10 jaar als leidinggevende gewerkt. Daarnaast ben ik mama van Manil, vrouw van Jo en woon in Hasselt. Ik hou van vakliteratuur, doe pogingen om fit en gezond te blijven en leren is mijn lust en leven.

  Connecteren met Ann

  Abonneer op onze podcast via.  Je wil toch geen aflevering missen.

  Andere Interviews

  Pin It on Pinterest

  Share This