Selecteer een pagina

Affiliate marketing

Affiliate Marketing

 

Affiliate Marketing

Op ExtraTijd maken we gebruik van affiliate marketing.

Affliliate marketing is het proces waarbij je een commissie ontvangt door het promoten van collega’s (of andere bedrijvens) producten of diensten.

Dat wil zeggen dat wanneer je via onze site bij collega ondernemers of derde partijen iets koopt dat wij een commissie krijgen. Jij betaalt de normale prijs of  lager.

Protocol Affiliate Marketing

Bij ExtraTijd hebben we een protocol/policy met betrekking tot de producten en diensten die we promoten.
Producten en diensten die we op onze site aanbieden en waarvoor we een percentage van de verkoper ontvangen voldoen een aantal voorwaarden.

  1.  Het zijn producten waar we zelf van gebruik maken of gebruik gemaakt hebben. Het niet meer gebruik maken heeft niet te maken met het feit dat de producten of diensten niet goed zijn. Indien we de producten niet meer gebruiken en nog ondersteunen wil dat zeggen dat het product niet meer voldoet in de huidige fase van ExtraTijd.
  2. Wanneer het diensten zijn van collega ondernemers  hebben we producten zelf getest en goed bevonden en kennen we de collega’s zo goed dat het meer dan collega ondernemers zijn.
  3. Bij elk product of dienst

Inspiratie

Affiliate marketing is iets dat we sinds begin 2015 doen als onderdeel van ons business-model.

De inspiratie om te starten met AM komt van Pat Flynn.

Huidge Partners Affiliate marketing

Bol.com

Via het partnerprogramma ontvangt ExtraTijd een commissie op de producten die lezers van onze site bij bol koopt. Bol plaats een cookie bij jou waardoor ze detecteren bij welke partner je onlangs was.

Blinkist.com

Blinkist is een dienst die je samenvattingen van waardevolle boeken aanbiedt.

Pin It on Pinterest

Share This