Selecteer een pagina

9 Signalen dat je Medewerkers de Controle kwijt zijn

9 signalen dat je medewerkers de controle aan het verliezen zijn

 Gratis webinar

Enkel voor HR-verantwoordelijken

Herken jij de volgende 2 zaken bij jou in het bedrijf?

  • Er zijn beloftevolle werknemers, die moeite hebben met hun persoonlijke efficiëntie en dat staat hun potentieel in de weg. Ze zijn heel goed in hun job, maar komen steeds vaker in reactieve modus terecht, waardoor ze hun werk op lange termijn niet kunnen plannen en waardoor ze extra stress krijgen.
  • Mensen slagen er niet in hun werkvolume te managen, ze doen meer overuren om werk in te halen en worden makkelijker ziek. Ze klagen over een gebrek aan balans tussen werk en privé. Ze lopen steeds meer achter de feiten aan en vertellen je dat ze niet anders meer doen dan brandjes blussen. Bovendien worden ook ongeruster omdat ze steeds minder van hun beloftes kunnen nakomen.

Gelukkig heb je ook medewerkers die hun todo’s, mail en doelen behoorlijk goed onder controle hebben. Toch blijkt dat ook deze medewerkers blijvend op zoek zijn naar strategieën, om hun werk nog beter onder controle te krijgen.Volledig potentieel

De droom van elke HR-afdeling is het potentieel van iedere medewerker volledig te kunnen ontwikkelen en het ten volle in te zetten voor de organisatie.

Potentieel ontwikkeling en potentieel gebruiken = effectief zijn en aan de effectiviteit werken. Het ene gaat niet zonder het ander. In ieder geval niet wanneer je structureel wil groeien als bedrijf en als mens.

Breinverlies
 

Wanneer een arbeider niet efficiënt werkt, is dat makkelijk te zien, omdat we de verspilling visueel opmerken.

Bij kenniswerk is dat veel minder duidelijk en dat maakt het zo verschillend van fysieke arbeid. Het is onzichtbaar en daardoor minder makkelijk te organiseren. Dat is een probleem wanneer we korte termijn opdrachten en lange termijn projecten samen moeten managen. 

Ons brein kiest steeds voor de easy winst.

Mensen werken niet langer aan de lange termijn doelen van het bedrijf, waardoor veel projecten vertraging oplopen. De kost daarvan is immens. En omdat dit ongebruikte potentieel onzichtbaar is, wordt het detecteren van de opportuniteiten voor groei niet zo makkelijk. Toch zijn die er, ook in jouw bedrijf.

Detecteren van effectiviteit- en efficiëntie-opportuniteiten bij medewerkers

Op dinsdag 16 februari 2016 organiseert extratijd een gratis webinar speciaal op maat van jou als HR-verantwoordelijke, vormingsverantwoordelijke of PO-verantwoordelijke.

In slechts 45 minuten  eenvoudige stappen leert je welke signalen je een indicatie geven dat er ruimte is voor verbetering.

Waarom wil jij aanwezig zijn op dit webinar?

  • Ontdek de oorzaken van malaise in een bedrijf en waarom dat nu een probleem wordt
  • Leer 9 signalen die je als HR-verantwoordelijke kan herkennen om escalatie te voorkomen
  • Leer 2 eenvoudig te implementeren oplossingen, die je direct helpen

 
  • Onder de aanwezigen wordt een golden ticket uitgedeeld waarmee een medewerker of jijzelf gratis kan deelnemen aan één van de workshops van ExtraTijd.

Interesse? Je kan kiezen uit 2 momenten om het gratis webinar te volgen en je hoeft je niet te verplaatsen.

Dinsdag 16 februari van 15.00 hr tot 15.45hr   of  van 17.00 tot 17.45 hr

Na inschrijving ontvang een week voor het webinar  een link met de gegevens voor het webinar.

Schrijf je in en herken in de toekomst beter de effectiviteitsverliessignalen.

Nog niet overtuigd? Misschien brengen deze feiten 2 markante feiten je nog op andere gedachten:

  • 30% van de managers beweren dat ze geen 30 (ja slechts 30) minuten de tijd hebben, waarin ze zonder onderbreking kunnen werken
  • Steeds meer Belgische werknemers met een burn-out kampen. Eén van de oorzaken is het gebrek aan overzicht op hun werk

16 februari van 15.00 hr tot 15.45hr

16 februari van  17.00 tot 17.45 hr

Pin It on Pinterest

Share This